Stały bywalec kow1kk Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 KONKURS KARAOKE! Na czym będzie to polegało?: Każdy uczestnik konkursu będzie musiał zaśpiewać 1/2 (w zależności od liczby uczestników) wybrane przez siebie piosenki na naszym serwerze TeamSpeak3. Celem konkursu jest dużo śmiechu i zabawy! Jury w składzie wypisanym poniżej wybierze najlepsze 3 osoby, które zdobędą następujące nagrody: 1 MIEJSCE - VIP 3 MIESIĄCE NA WYBRANY PRZEZ SIEBIE SERWER 2 MIEJSCE - VIP NA 2 MIESIĄCE NA WYBRANY PRZEZ SIEBIE SERWER 3 MIEJSCE - VIP NA MIESIĄC NA WYBRANY PRZEZ SIEBIE SERWER !KONKURS ODBĘDZIE SIĘ DNIA 8.12.2019r.! O godzinie 18:00, zapisy trwają do 17 tego samego dnia ABY ZAPISAĆ SIĘ NALEŻY PONIŻEJ NAPISAĆ: Nick: Kontakt (STEAM): Oceniac Was bedą - @kow1kk - @Dokirini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony No Elo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No ja muszę wystąpić ;d Nick: No Elo Kontakt (STEAM): /id/tancztancztancz/ @Dokirini mimo, że nie jestem op dokładam cegiełkę na szczytny cel 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 5 Grudnia 2019 Legenda Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 To może coś dodajemy 😄 ? Jako, że idą święta to trzeba zmusić naszych opiekunów do zrobienia czegoś miłego / dołożenia cegiełki do życia sieci. Tak więc proponuję, żeby każdy opiekun MUSIAŁ zaśpiewać tylko jedną piosenkę lub za karę (w sumie to zrobi dobry uczynek) wpłacić dyszkę na cele charytatywne. Co wy na to opiekunowie? @ kajo220 @ Sobi3wskii @ KaToChiKa Kamil武士 @ Sharingan @ K3ndzior @ ForPerfecT @ Aplaouz @ Kejn @ PoIak @ m0ndo力 Rozumiem, że ktoś może nie być w "najlepszej" sytuacji materialnej ale jednorazowo dziesięć złotych chyba nikogo nie pozbawi życia. Zwłaszcza, że macie wybór co zrobicie ^^. Dodam tylko, że cała administracja będzie śpiewała bo inaczej im nakopie(Terminatora się boję więc mu nie)!! @ beken @ Mochadżedin @kow1kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec kajo220 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Mnie nie ma przez cały ten weekend, więc dyszkę mogę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Bombel Opublikowano 5 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Chętnie zaśpiewam piosenkę o pewnej żeńskiej części ciała na wysokości klatki piersiowej (balladę o...) i jakąś kolędę! 😄 Nick: Bombel Kontakt (STEAM): https://steamcommunity.com/profiles/76561198947495426/ Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Bombel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec KaToChiKa Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Nie zaśpiewam bo nie potrafię i nie lubię być oceniana, chętnie coś Mikołajowa wpłaci // @ KaToChiKa jak to, ty nie ulepisz dziś bałwana? Edytowane 5 Grudnia 2019 przez KaToChiKa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Sharingan Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) @ KaToChiKa dawaj pomysł co sponsorujemy 😉 @ Sharingan co chcesz ❤️🙏 @ KaToChiKa wybieraj //// Mnie raczej nie będzie ale jeszcze nie wiem. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Sharingan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec kow1kk Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dawajcie, chodzi o zabawę, być może wygrany dostanie odznakę „Świąteczny śpiewak”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec kendzior Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Mnie również nie będzie także dyszkę mogę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec kajo220 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Może inaczej. Żeby choć odrobinę zachęcić do udziału, mogę zaproponować, że przeleje na cel wybrany przez wygranego dwa razy tyle, ile osób brało udział (śpiewało). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Spoczko pomysł. Nie wiem czy dam radę być w niedzielę o tej godzinie zobaczymy. Jak nie to z przyjemnością zrobię przelew 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec AplaouZ Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 mimo ze nie umiem to zaspiewam i mimo tego moge wplacic dyszke tak od siebie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jaaak ja śpiewać mordy nie umiem ! 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec m0ndo迪克 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie będzie mnie, ale dyszkę chętnie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi