Użytkownik Qubi Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick : Kubson1k Wiek 20 lat!!!!!!!! Steam ID : STEAM_1:1:439458448 Twój link do panelu: https://www.gametracker.com/player/Kubson1k/145.239.236.13:27125/ Staż na serwerze: NO JUŻ PONAD ROK NA TYM SERWERZE PYKAM ❤️ Czy dostałeś kiedyś mute/bana na serwerze? ANI RAZU 🙂 Ogólne doświadczenie w byciu adminem : Byłem adminem na tym sewerze ponad pół roku 🙂 chyba wystarczy Znajomość komend smx [1/10] : Raz zdawałem test na komendy i zaliczyłem , tak nadal 6/10 Obowiązkowa składka 10 zł co miesiąc?: Oczywiście, kiedyś płaciłem 🙂 Oświadczasz znajomość regulaminów: tak zaznałem się i akceptuje go Mutacja [ON/OFF] : ON Mikrofon (weryfikacja na TS3)? MAM OCZYWISCIE, NIE MA SPRAWY TS'IK I TE SPRAWY Dlaczego właśnie Ty? Ja? Myślę że dobrze się sprawowałem jako admin, każdy chyba mnie lubi, jestem sympatycznym gościem. chyba moga ludzie potwierdzic z serwera 🙂 Kilka słów od siebie : Jestem zwariowanym studentem na politechnice łodzkiej, mam dziewczyne xd , lubie grac na tym serwerze 5 TWOICH linków reklamujących sieć: moge wysłac kendziorowi na pv Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Qubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik LuQii Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Były admin, początkujący streamer🤣🤣, zero przeciwwskazań😀 Tylko reklamy zrób 😁 Ja na TAK. Qubi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec frequ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zdecydowanie na nie wariacie, pomimo tego, że miałeś już admina i godzin ogólnie na serwerze masz dużo, to te podanie wygląda jak po huraganie, w jednym zdaniu piszesz cały czas z caps-lockiem, a w drugim piszesz jak normalny człowiek. Z resztą podałeś zły gametracker, bo to jest Twój nick na którym masz zerową aktywność na serwerze, gdzie na tym https://www.gametracker.com/player/Kubsonik/145.239.236.13:27125/ wszystko jest git. Ogólnie w ogóle się nie przygotowałeś do podania, totalna olewka estetyki podania i w dodatku nie zrobiłeś reklam. Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt, czy admin powinien być pewny siebie czy nie? bo jednak u ciebie widać, że dużo używasz słowa "chyba", raczej nie zadziała to w momencie banowania/mutowania czy gagowania gracza na serwerze. Qubi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec PanPanda Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 No kubsonik to przesympatyczna osoba, nie można nic mu zarzucić Ja na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Qubi Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @ Frequ Tak tylko podsumowując twoją odpowiedz, masz rację dałem zły link do gametracka, a nie wiedziałem też że Forum Cs-porobieni to szuka piękna i trzeba pisać artystyczne podania, przepraszam jeżeli Ci się na to źle patrzy 🙂 i piszę ,, chyba" bo nie wiem czy tak jest, a nie ze nie jestem pewny, mozesz się przekonac i mnie poznać jaki jestem na serwerze, bo aktualni admini na FFA 2 mnie znają i wiedza ze jestem bardzo pewny siebie , miłego wieczoru byku :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Korzeny Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Warn na koncie + wypowiedź pod własny podaniem Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Korzeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi