Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone]Podanie o Admina

Qubi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick  : Kubson1k

Wiek   20 lat!!!!!!!!
Steam ID
STEAM_1:1:439458448

Twój link do panelu:   https://www.gametracker.com/player/Kubson1k/145.239.236.13:27125/

Staż na serwerze:   NO JUŻ PONAD ROK NA TYM SERWERZE PYKAM ❤️

Czy dostałeś kiedyś mute/bana na serwerze?     ANI RAZU 🙂

Ogólne doświadczenie w byciu adminem : Byłem adminem na tym sewerze ponad pół roku 🙂 chyba wystarczy 
Znajomość komend smx [1/10] : Raz zdawałem test na komendy i zaliczyłem , tak nadal 6/10

Obowiązkowa składka 10 zł co miesiąc?: Oczywiście, kiedyś płaciłem 🙂
Oświadczasz znajomość regulaminów: tak zaznałem się i akceptuje go

Mutacja [ON/OFF] : ON 

Mikrofon (weryfikacja na TS3)? MAM OCZYWISCIE, NIE MA SPRAWY TS'IK I TE SPRAWY

Dlaczego właśnie Ty? Ja? Myślę że  dobrze się sprawowałem jako admin, każdy chyba mnie lubi, jestem sympatycznym gościem. chyba moga ludzie potwierdzic z serwera 🙂

Kilka słów od siebie : Jestem zwariowanym studentem na politechnice łodzkiej, mam dziewczyne xd , lubie grac na tym serwerze

5 TWOICH linków reklamujących sieć:  moge wysłac kendziorowi na pv

Edytowane przez Qubi

• Stały bywalec

Zdecydowanie na nie wariacie, pomimo tego, że miałeś już admina i godzin ogólnie na serwerze masz dużo, to te podanie wygląda jak po huraganie, w jednym zdaniu piszesz cały czas z caps-lockiem, a w drugim piszesz jak normalny człowiek. Z resztą podałeś zły gametracker, bo to jest Twój nick na którym masz zerową aktywność na serwerze, gdzie na tym https://www.gametracker.com/player/Kubsonik/145.239.236.13:27125/ wszystko jest git. Ogólnie w ogóle się nie przygotowałeś do podania, totalna olewka estetyki podania i w dodatku nie zrobiłeś reklam. Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt, czy admin powinien być pewny siebie czy nie? bo jednak u ciebie widać, że dużo używasz słowa "chyba", raczej nie zadziała to w momencie banowania/mutowania czy gagowania gracza na serwerze.

• Użytkownik

@ Frequ Tak tylko podsumowując twoją odpowiedz, masz rację dałem zły link do gametracka, a nie wiedziałem też że Forum Cs-porobieni to szuka piękna i trzeba pisać artystyczne podania, przepraszam jeżeli Ci się na to źle patrzy 🙂  i piszę ,, chyba" bo nie wiem czy tak jest, a nie ze nie jestem pewny, mozesz się przekonac i mnie poznać jaki jestem na serwerze, bo aktualni admini na FFA 2 mnie znają i wiedza ze jestem bardzo pewny siebie , miłego wieczoru byku :d

• Legenda

Warn na koncie + wypowiedź pod własny podaniem 

Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

odrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez Korzeny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...