Użytkownik dmn111 Opublikowano 24 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nick Silver Wiek: 15 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199059363377/ Link do Panelu/GT: Staż na serwerze: 54.38.134.6:27015 Czy dostałeś kiedyś mute/bana na serwerze? (Jeśli tak to podaj powód): Nie Doświadczenie w byciu adminem: Nie Znajomość komend SMX (1/10): 9\10 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Mutacja (ON/OFF): ON Czy posiadasz mikrofon?: niestety nie ale jeżeli jest potrzeba mogę zamówić bo jakieś 5 dni temu mi się zalał Dlaczego właśnie Ty?: bo myślę że się dobrze sprawdzę jako admin i bardzo chciałbym nim dostać i dużo gram na tym serwerze i często spotykam czitera na serwie i nie mam co z tym zrobić Kilka słów od siebie: bardzo się postaram aby pomóci bardzo mi zależy Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: -nie mam -nie mam -nie mam -nie mam - nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec stajl Opublikowano 24 Maja 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Staż na serwerze to nie jakieś IP. SMX 9/10? Nie sądzę, ale jeżeli tak, to w przyszłości jak twoje podanie zainteresuje kogoś z administracji, to bądź przygotowany, że będzie to sprawdzone. Reklamy muszą być zrobione, bez nich podanie nie zostanie przyjęte. Tutaj masz zresztą poradnik: Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi