Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone]Podanie O Redaktora [Itachi]

Itachi Uchiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Sebastian

Staż na sieci serwerów: Rok

Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Pracę w redakcji wyobrażam sobie jako
dodatkową pracę. 

Za co chciałbyś odpowiadać?:  Mógłbym odpowiadać za wszystko. ;D 
Najbardziej bym chciał robić wspólne projekty z @ sowa.

Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Tak,
oglądałem wiele filmików na YouTubie o pracy w redakcji, jestem tym bardzo zafascynowany. 
(Moje doświadczenie nie jest duże, ale myślę że tyle wystarczy)

Kilka słów od siebie: Jestem Sebastian mam 16 lat lubię grać w lige, cs'a i Dead By Daylight
i chciałbym jak najwięcej pomóc w redakcji

• V.I.P

Jestem na TAK
+ często rozmawiamy na ts3
+ zależy mu
+ będą projekty 
W redakcji niby nie brakuje redaktorów ale brakuję pracy,
dlatego Jestem na Tak. Powodzenia

• Stały bywalec

Neutral

Jak dla mnie @ sowa argumenty typu "Będą Projekty" czy "Często rozmawiamy na ts" to nie są argumenty tylko tzw. Dobre chęci do pracy 

+ za chęci, widać że ci zależy ale mógłbyś coś dopisać a nie kopiować poprzednie podanie 😕

+ za to że masz kogoś do pomocy i chęci do robienia projektów z tą osobą, ale według mnie wspólne projekty powinno się robić nie tylko z jedną osobą, ale z całą redakcją

Na sieci jesteś rok, a i tak nabijałeś sobie posty żeby tylko to podanie napisać, fajnie że masz kogoś do pomocy i mimo wszystko życzę powodzenia

• Stały bywalec

Obecnie jestem na nie 

Imo myślę, że oglądanie filmików na yt nie będzie wystarczające.

ale za to możesz sam zrobić jeden lub dwa projekty i pokazać ze potrafisz może wtedy też i mój głos się zmieni.

Rozumiem ze przesiadujesz dużo z sową, on mógłby cię wprowadzić w tajniki redaktora, ale najpierw ogarnij lekko z nim temat i może spróbuj napisać podanie za 2/3 tygodnie bo myślę, że narazie to nie ten czas 🙂

• Zasłużony

Jestem na NIE

Podanie kopiuj wklej, mogłeś się bardziej postarać, oglądanie filmików na youtube myślę że ci za dużo nie da. Gdyby ci bardzo zależało to nie napisałbyś ctrl+c ctrl+v. Nie znam cię jako osobę, nie rozmawialiśmy nigdy ze sobą, mam nadzieję że napiszesz kiedy indziej dopracuj aktywność forum i będzie tylko lepiej. 😄

• Wyróżniony

Troche za wczesnie, wiekszosc Twoich postow jest w Zabawach co nie zalicza sie do sensownych postow. Wstaw jakies prace (wspolne z sową lub wlasne) zeby pokazac na co cie stac. 

Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

podanie odrzucone2.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

•  Jake odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...