Użytkownik Itachi Uchiha Opublikowano 18 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Imię: Sebastian Wiek: Mam 16 lat Staż na sieci serwerów: Rok Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Pracę w redakcji wyobrażam sobie jako dodatkową pracę. Za co chciałbyś odpowiadać?: Mógłbym odpowiadać za wszystko. ;D Najbardziej bym chciał robić wspólne projekty z @ sowa. Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Tak, oglądałem wiele filmików na YouTubie o pracy w redakcji, jestem tym bardzo zafascynowany. (Moje doświadczenie nie jest duże, ale myślę że tyle wystarczy) Kilka słów od siebie: Jestem Sebastian mam 16 lat lubię grać w lige, cs'a i Dead By Daylight i chciałbym jak najwięcej pomóc w redakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P sowa Opublikowano 18 Lipca 2020 V.I.P Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Jestem na TAK + często rozmawiamy na ts3 + zależy mu + będą projekty W redakcji niby nie brakuje redaktorów ale brakuję pracy, dlatego Jestem na Tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec PanPanda Opublikowano 18 Lipca 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Neutral Jak dla mnie @ sowa argumenty typu "Będą Projekty" czy "Często rozmawiamy na ts" to nie są argumenty tylko tzw. Dobre chęci do pracy + za chęci, widać że ci zależy ale mógłbyś coś dopisać a nie kopiować poprzednie podanie 😕 + za to że masz kogoś do pomocy i chęci do robienia projektów z tą osobą, ale według mnie wspólne projekty powinno się robić nie tylko z jedną osobą, ale z całą redakcją Na sieci jesteś rok, a i tak nabijałeś sobie posty żeby tylko to podanie napisać, fajnie że masz kogoś do pomocy i mimo wszystko życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Adaś Opublikowano 18 Lipca 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Obecnie jestem na nie Imo myślę, że oglądanie filmików na yt nie będzie wystarczające. ale za to możesz sam zrobić jeden lub dwa projekty i pokazać ze potrafisz może wtedy też i mój głos się zmieni. Rozumiem ze przesiadujesz dużo z sową, on mógłby cię wprowadzić w tajniki redaktora, ale najpierw ogarnij lekko z nim temat i może spróbuj napisać podanie za 2/3 tygodnie bo myślę, że narazie to nie ten czas 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 18 Lipca 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nie będę się wbijał w decyzje redakcji więc wszystko zależy od redaktora naczelnego. @ Jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 18 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Jestem na NIE Podanie kopiuj wklej, mogłeś się bardziej postarać, oglądanie filmików na youtube myślę że ci za dużo nie da. Gdyby ci bardzo zależało to nie napisałbyś ctrl+c ctrl+v. Nie znam cię jako osobę, nie rozmawialiśmy nigdy ze sobą, mam nadzieję że napiszesz kiedy indziej dopracuj aktywność forum i będzie tylko lepiej. 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Jake Opublikowano 18 Lipca 2020 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Troche za wczesnie, wiekszosc Twoich postow jest w Zabawach co nie zalicza sie do sensownych postow. Wstaw jakies prace (wspolne z sową lub wlasne) zeby pokazac na co cie stac. Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi