Stały bywalec Terax Opublikowano 21 Lipca 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Imię: Łukasz Wiek: 17 Staż na sieci serwerów: 8 miesięcy Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Generalnie to mam pomysł aby raz w tygodniu dodawać jakiś artykuł, ciekawostkę itp mam kilka pomysłów myślę że zaciekawi kilka osób Za co chciałbyś odpowiadać?: Artykuły, ciekawostki, miesięcznik Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: już byłym redaktorem + już chyba ponad z 10 artykułów dodałem, kilka ciekawostek i organizowałem kf Kilka słów od siebie: Jako iż jest tylko 2 redaktorów jeszcze niezbyt aktywnych myślę że pobudzę redakcje. Dużo osób pytało dlaczego nie mam redaktora powód był taki iż gdy miałem okres próbny robiłem same pytania dnia iż nie miałem pomysłu na nic innego + zmieniałem miejsce zamieszkania i nie miałem czasu na forum aby zrobić coś ambitnego lecz teraz mam dużo czasu i już nie popełnię tego błędu, również przepraszam za moje zachowanie na cb miałem po prostu zły dzień i zachowałem się jak dzieciak już się ogarnąłem i nie będę odwalał pajacerki dla atencji proszę pozytywne rozpatrzenie podania myślę że teraz dam z siebie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec PanPanda Opublikowano 21 Lipca 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jasne że na tak Widać że ci zależy bo często robisz różne artykuły Ładnie napisane podanie, no i w redakcji brakuje redaktorów, miałeś już te range i jestem pewien że dasz sobie rade i będzie lepiej niż ostatnio Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Lero Zieleniak Morena Opublikowano 21 Lipca 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Wezmę cię, bo mam w głowie kilka planów ale za to coraz mniej czasu na realizowanie ich. Wbij na ts. Pogadamy chwilę a potem nadam ci rangę. Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi