Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Zrealizowane]Sygnatura C3N

C3N

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Rodzaj grafiki (np. awatar): Sygnatura

Tematyka (np. Dragon Ball): Ben Grimm z Fantastycznej Czwórki - MARVEL.

Wymiary (Znajdziesz tutaj) : Wymiary przystosowane do naszego forum. 

Napis (np. Nick): C3N

*Dodatkowy napis (np. Admin): Admin FFA#1, Admin Arena 1v1.

Kolory (np. ciemne, jasne): Preferuję ciemne kolory, natomiast gdyby było Wam łatwiej wykonać sygnaturę w kolorach jasnych, to nie będzie dla mnie problemem.

*Wymagany obrazek: (render, link):

Edytowane przez C3N

• Zasłużony

Panowie, nie sprecyzowałem. Prace bardzo mi się podobają, ale The Thing, to inaczej Ben Grimm, postać z Marvela, Fantastic Four, taki ceglany chop. Render, którym się posłużyliście za bardzo mi nic nie mówi. Bardzo doceniam wkład i przepraszam, że nie opisałem tego dokładniej. Dodatkowo doszedł mi teraz kolejny serwer, przez co treść na obrazku troszkę się zmieni.

• Zasłużony

@EddieLord, to jest super, tylko błagam, powiedz, że masz jeszcze projekt z możliwością zmiany napisów. Myślałem, że ten temat umarł, bo zainteresowanie było zerowe i nie edytowałem go, a przez kilka ostatnich dni rangi mi się pozmieniały i zamiast tych, które wypisałeś na sygnaturze, powinny się tam znaleźć UB Team, Opiekun FFA#1 oraz Admin Arena 1v1. Praca jest super. Chciałbym miewać taki brak weny co jakiś czas.

• Legenda

Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

zlecenie zrealizowane2.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...