Zasłużony C3N Opublikowano 29 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Rodzaj grafiki (np. awatar): Sygnatura Tematyka (np. Dragon Ball): Ben Grimm z Fantastycznej Czwórki - MARVEL. Wymiary (Znajdziesz tutaj) : Wymiary przystosowane do naszego forum. Napis (np. Nick): C3N *Dodatkowy napis (np. Admin): Admin FFA#1, Admin Arena 1v1. Kolory (np. ciemne, jasne): Preferuję ciemne kolory, natomiast gdyby było Wam łatwiej wykonać sygnaturę w kolorach jasnych, to nie będzie dla mnie problemem. *Wymagany obrazek: (render, link): Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez C3N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Wiro Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Edytowane 29 Lipca 2020 przez Wiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Sieci BIGFLESH Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Przyjaciel Sieci Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 https://imgur.com/a/tg7sfzM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Panowie, nie sprecyzowałem. Prace bardzo mi się podobają, ale The Thing, to inaczej Ben Grimm, postać z Marvela, Fantastic Four, taki ceglany chop. Render, którym się posłużyliście za bardzo mi nic nie mówi. Bardzo doceniam wkład i przepraszam, że nie opisałem tego dokładniej. Dodatkowo doszedł mi teraz kolejny serwer, przez co treść na obrazku troszkę się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EddieLord Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @ C3N Nie jest to ekstra, nie miałem weny. https://imgur.com/a/r5ZGFn6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @EddieLord, to jest super, tylko błagam, powiedz, że masz jeszcze projekt z możliwością zmiany napisów. Myślałem, że ten temat umarł, bo zainteresowanie było zerowe i nie edytowałem go, a przez kilka ostatnich dni rangi mi się pozmieniały i zamiast tych, które wypisałeś na sygnaturze, powinny się tam znaleźć UB Team, Opiekun FFA#1 oraz Admin Arena 1v1. Praca jest super. Chciałbym miewać taki brak weny co jakiś czas. EddieLord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EddieLord Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @ C3N Nie mogłem edytować postu to napiszę drugi. https://imgur.com/a/tHWRpIs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jest super. Można zamknąć temat. Serdecznie dziękuję. EddieLord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Korzeny Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi