Legenda Lero Zieleniak Morena Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Rodzaj grafiki (np. awatar): sygnatura Tematyka (np. Dragon Ball): Zaktualizowanie obecnej ewentualnie jak masz pomysl to coś dowolnego Wymiary (Znajdziesz tutaj) : Napis (np. Nick): Lero *Dodatkowy napis (np. Admin): Administrator Kolory (np. ciemne, jasne): W zależności od tego co postanowisz wykonać. Może to być zaaktualizowanie obecnej i wtedy w kolorach czerwonych a może to być coś calkiem innego i wtedy kolory zostawiam dowolne *Wymagany obrazek: (render, link): --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec PanPanda Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 https://imgur.com/a/tzB9O9k starałem się jak mogłem, więc z twoim idolem zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Wiro Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Wiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec PanPanda Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) 12 minut temu, Wiro napisał: zrobiłem lepsze Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez PanPanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Konewa Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nie prawda ja mam lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec remixOOO Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 2 minuty temu, konewa napisał: Nie prawda ja mam lepsze no nie definitywnie panda ma lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec PanPanda Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 2 minuty temu, remixOOO napisał: no nie definitywnie panda ma lepsze wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EddieLord Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 @ Lero https://imgur.com/a/8k3BWRc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Korzeny Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi