Wyróżniony Jake Opublikowano 21 Września 2020 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Imię: Oskar Wiek: 17 Staż na sieci serwerów: Trochę i jeszcze trochę Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Praca w redakcji to nic innego jak praca w zespole, każdy ma określone obowiązki oraz zadania do wykonania Za co chciałbyś odpowiadać?: Jak chyba większość z Was wie, poradzę sobie ze wszystkim Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Na tej sieci pełniłem funkcję redaktora łącznie przez rok, kiedyś zdarzyło mi się działać w gazetce szkolnej Kilka słów od siebie: Przepraszam, że jakoś bardzo się nie rozpisałem, ale wałkowałem te podanie tak wiele razy... Poza tym Lero ma już ponad 500 reakcji i trzeba nadgonić ✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Lero Zieleniak Morena Opublikowano 21 Września 2020 Legenda Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Juz nawet nie czekam na wypowiedzi. Do godzinki dodam ci rangi Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi