Użytkownik Xxerives Opublikowano 23 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Rodzaj grafiki (np. awatar): Awatar Tematyka (np. Dragon Ball): Anime, postać Yukiteru Amano *chłopak* Wymiary (Znajdziesz tutaj) : Takiej wielkości jak na Steam Napis (np. Nick): Xeriv3s *Dodatkowy napis (np. Admin): Nie Kolory (np. ciemne, jasne): Ciemne *Wymagany obrazek: (render, link): Render Z góry dzięki ❤️ Edytowane 23 Września 2020 przez Xxerives Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Sieci BIGFLESH Opublikowano 23 Września 2020 Przyjaciel Sieci Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @ Xxerives Anime jest to ogólna tematyka, podaj jakieś szczegóły albo konkretnego bohatera.[Samo dziewczyna/chłopak dużo da] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Xxerives Opublikowano 23 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Zmieniłem na moją ulubioną postać z anime. Może być również inna, ale żeby był to chłopak 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Xeneit Opublikowano 27 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) @ Xxerives - chyba git będzie https://i.imgur.com/ZqHeopE.png Edytowane 27 Września 2020 przez Xeneit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Xxerives Opublikowano 27 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 @ XeneitDziękuje, avatar jest wykonany cudownie tak jak chciałem 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik EddieLord Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 https://imgur.com/a/sg8uR7L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Xeneit Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi