Użytkownik sonkams Opublikowano 3 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Nick: [BOT] ♿§onkam§♿ Wiek: 12 SteamID: https://steamcommunity.com/id/sonkamsCarry / Link do Panelu/GT: Staż na serwerze: ponad rok Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: nie Doświadczenie w byciu adminem: zerowe Znajomość SourceModa [1/10]: sm_admin - menu admina ( amxmodmenu w 1.6) sm_help - wyświetla nam dostępne komendy sm_addban - dodajemy bana ( sm_addban czas steamid powód ) sm_ban - ban na serwerze (sm_ban nick/steamid czas powod ) (0 to jest PERM) sm_vote - głosowanie na np. zmianę mapy ( sm_vote "Czy zmieniamy mapę?" "TAK" "NIE" ) sm_who - służy do sprawdzenia uprawnień gracza ( sm_who nick/steamid ) sm_cancelvote - anuluje vote sm_map - zmienia mapę ( sm_map nazwamapy ) sm_kick - wyrzuca gracza z serwera ( sm_kick nick/steamid powód ) sm_gag - blokuje czat ( sm_gag nick/steamid ) sm_ungag - odblokowywuje czat (sm_ungag nick/steamid ) sm_mute - blokuje mikrofon ( sm_mute nick/steamid ) sm_unmute - odblokowywuje mikrofon ( sm_unmute nick/steamid ) sm_silence - blokuje czat i mikrofon ( sm_silence nick/steamid ) sm_unsilence - odblokowywuje czat i mikrofon ( sm_unsilence nick/steamid ) sm_psay - wiadomość prywatna ( sm_psay nick treść ) sm_csay - wiadomość na środku ekranu ( sm_csay treść ) Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): ok Oświadczasz znajomość Regulaminów?: znam regulamin Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [ON/OFF]: ON Dlaczego właśnie Ty?: bo na serwerze ffa#2 only mirage jest mało adminów a dużo cheaterów Kilka słów od siebie: jestem na serwerze codziennie po kilka godzin. I myśle że pomimo ze mam 12 lat to ogarne i możecie mi zaufać Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team Fliper Opublikowano 3 Października 2020 UB Team Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Nie spełniasz wymagań + nie zrobiłeś reklam. Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 3 Października 2020 przez Fliper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi