Użytkownik Xanti Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Nick: ♥Xanti♥ Wiek: 20 SteamID: STEAM_0:1:97504521 Link do Panelu/GT: https://panel.cs-porobieni.pl/?steamid=76561198155274771 - https://steamcommunity.com/id/xanti909/ Staż na serwerze: Ze względu na to ze siedzę tym czasowo w domu jestem przeważnie dostępny od 10-24 (do 03:00), jednakże co jakiś czas mam przerwy i moga one siegać nawet do 1.5h, mimo wszystko ciągle wtedy mogę odpisywać. Jeżeli chodzi o weekendy, sprawa niestety jest bardzo losowa, w jeden weekend jestem cały czas w domu, w drugi weekend jestem u rodziny i nie mam dostępu do komputera. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie. Doświadczenie w byciu adminem: Niestety jakiegoś większego doświadczenia posiadam jako Admin, nie licząc prób za dzieciaka stworzenia własnego serwera. Mimo wszystko, człowiek uczy się całe życie i gdybym dostał szansę, na pewno szybko przyswoiłbym całą potrzebną wiedzę. Jedyne doświadczenie, które jednak nie wiem czy będzie miało tutaj znaczenia, ale zawsze lepiej o tym wspomnieć. Tak więc byłem administratorem/moderatorem na kilku większych i mniejszych serwer CS:GO/Minecraft oraz oprócz tego pełniłem role administracyjną na różnych serwer TeamSpeak 3. Schemat zawsze był ten sam, nadzorowanie graczy, karanie za złe zachowania bądź oszustwa oraz ogólnie utrzymywanie porządku. Mam nadzieję że jest to chociaż po części małe doświadczenie. Znajomość SourceModa [1/10]: 2/10 bym powiedział Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Interesujące.. Oświadczasz znajomość Regulaminów?: Oczywiście Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Mutacja [ON/OFF]: Chyba nie muszę na to odpowiadać. Tak jestem po mutacji. Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą bardzo otwartą i pomocną. Jako ekstrawertyk łatwo i szybko nawiązuje kontakt z nowymi osobami. Wydaję mi się, że do swojego zespołu szukacie osoby, która oprócz doświadczenia i nienagannych manier, wprowadziłaby dobrą atmosferę i wkręciła by się w wasz świat, bez żadnych kłótni czy problemów. Więc pierwszym powodem jest możliwość "życia" w zespole który tworzy coś ciekawego i poznanie go. Drugim powodem, jest możliwość nadzorowania i karania graczy łamiących regulamin. Chyba każdy miał kiedyś sytuacje, w której natrafił na jakiegoś oszusta bądź osobę toksyczną, a nie było nikogo kto by mógł taką osobę ukarać. Trzecim powodem i ostatnim powodem, jest większa i bardziej otwarta możliwość pomocy innym graczom, uważam iż jest to bardzo przyjemne i miłe uczucie, gdy jakaś osoba, nie ważne czy w grze czy na żywo, prosi Cię o pomoc, a później widzisz u takiej osoby wdzięczność. Kilka słów od siebie: Mam na imię Sajmon (Szymon) i w tym roku skończę 20 lata. Jeżeli chodzi o zainteresowania, nie licząc oczywiście informatyki, najważniejsza jest dla mnie muzyka, nie wyobrażam sobie życia bez niej. Oprócz tego uwielbiam wszystkie możliwe wersje przedstawienia jakiejś historii, tak więc uwielbiam filmy, seriale. Gdybym jednak musiał wybrać jedną konkretną rzecz, powiedziałbym że najbardziej interesują mnie ludzie. Ich sposób myślenia, zrozumienie ich myśli, zrozumienie motywów. Jak działa człowiek to bardzo ciekawy temat. życzę sobie powodzenia. Pozdrawiam Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi