Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Zrealizowane]Sygnaturka <3

spiderek

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały bywalec

Rodzaj grafiki (np. awatar):Sygnatura/Animowana (jeżeli można)

Tematyka (np. Dragon Ball):Joker

Wymiary (Znajdziesz tutaj) :600x300

Napis (np. Nick):Spiderek Typ napisu (Glitch)

*Dodatkowy napis (np. Admin):

Kolory (np. ciemne, jasne):Ciemne 

*Wymagany obrazek: (render, link):

• Użytkownik (pb)

@ spiderek 1vs1 #2Słuchaj rozumiem, że grafiki mogą się nudzić itp. ale ja osobiście na ts'ie robiłem ci 3 sygnatury niedawno pisałeś zlecenie na sygnaturę i @ Xeneitwykonał ją dla ciebie, nie wspomnę o 5 innych zleceniach o które mnie prosiłeś na pv.

Wyższa administracjo apeluje aby dodać jakiś limit zleceń bo owy pan chcę trochę za często grafiki.

Edit #1 
Ogólnie można by było stworzyć jakiś regulamin zleceń, bo też na forum są osoby, które są nowe i przychodzą tylko po to aby napisać zlecenie. Osobiście mógłbym napisać taki regulamin.

@ beken@ Moszka<3@ Sakamoto@ Lero@ kow1kk@ Kejn@ Korzeny

Edytowane przez Asik

• Stały bywalec

@ Asik Dostałem od ciebie 2 grafiki  
-Sygnaturę
Od @ Xeneit 2
-Baner 
-Sygnaturę 
Zrobiłeś mi 1 sygnaturę ale poprawiłeś ja 1 raz nie wiem czemu to zaliczasz do 3 skoro to 1 rzecz oraz 1 avvatar.
A poza tym  to część pw od Ciebię nie musiałeś tego robić ja cię tylko po prosiłem.

Edytowane przez spiderek

• Użytkownik (pb)

@ spiderek 1vs1 #2Może i masz racje ale zauważ, że jestem takim Świeżakiem na tej sieci tak naprawdę od nie dawna mam grafika i zaczęliście to totalnie wykorzystywać szczególnie ty męczyłeś mnie codziennie a mi ciężko było odmówić bo jestem nowy. I nie mów, że nie zmieniasz wszystkiego jak buty w roku szkolnym. Jestem ciekaw czy jakbyś miał dziewczynę to zmieniał byś ją co 2 dni 😉 

Może i troszkę przesadzam i niektórym może się wydawać, że mam już jakieś schizofrenie XD

ale serio uciążliwe jest to, że po wejściu na ts'a od razu spiderek do ciebie pisze jak nie o avatar a robiłem dwa, ja nie o sygaturę a robiłem dwie z czego dosłownie nękałeś mnie abym dodał tam glitcha, nie wspomnę już o banerze który ci robiłem a kilka dni temu napisałem zlecenie o baner.

Teraz nie pomyślcie, żeby zleceń nie pisać, bo lubię to robić itp. ale po prostu uciążliwe jest dla mnie wykonywanie grafik w nadmiernej ilości dla jednej osoby.
Piszcie śmiało zlecenia podbijacie chętnie do mnie czy do @ Xeneit'a na pw, ale po prostu nie przeginajcie limitu. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Asik

• Stały bywalec

Jak cię zapytałem o 1 Grafikę to odczekałem 3 dni żeby nie było a potem zleciłem ci następną  i nie męczyłem cię codziennie jak to napisałeś.

W tym też trochę mojej winy masz rację że zbyt często daje Temat Grafiki przepraszam ale mam dziś zły dzień.

Jeżeli można to @ Lero @ Kejn @ Korzeny @ Sakamotomogli byście usunąć post ? i nałożyć na mnie karę bądz warna.

• Zasłużony

@ Asik

Jeśli chodzi o nowe osoby, które przychodzą z nikąd i piszą zlecenia:

WYMAGANIA
- Minimum 20 postów na forum
- Czas online min. 3 Godziny
- Data od rejestracji konta dłuższa niż tydzień

Jeśli chodzi o liczbę zleceń na jednego użytkownika:

6. Jedno zlecenie na 3 dni

Wymagania są pod wzorem zlecenia, natomiast podpunkt 6. określający liczbę zleceń w danym okresie pochodzi z regulaminu grafik.

Jeśli czujesz się wykorzystywany, wykonuj tylko te zlecenia, które zostaną umieszczone na forum. Pamiętaj też, że na wykonanie zlecenia grafik ma siedem dni, więc jeśli masz natłok obowiązków i brak czasu, nie spiesz się. Zwłaszcza, gdy ktoś jest mocno niezdecydowany i nie potrafi zrozumieć, że czasem jeden prosty avatar potrafi zająć wiele czasu, nie mówiąc o pracach animowanych. Nikt nie chce, żebyś czuł presję, bo jesteś nowy lub zalewany zleceniami. Na spokojnie.

@ spiderek 1vs1 #2, więcej zdecydowania i staraj się wykorzystywać forum do swoich zleceń.

Grafików jest kilku, więc to zlecenie dalej może zostać wykonane, jeśli @ spiderek 1vs1 #2 zmieni zdanie. 

• Zasłużony

@ spiderek 1vs1 #2 minęło 71 godzin. Zostawmy już ten temat, zamiast zakładać nowy. Chłopaki mają siedem dni na wykonanie pracy, więc najwyżej poczekasz. Tylko następnym razem nie zasypuj ich zleceniem za zleceniem. 

@ Asik @ Xeneit, pamiętajcie, żeby zlecenia na grafikę kierować na forum, bo na Steam/TS3  Was wykończą, zwłaszcza bez zasad, które tutaj zostały opisane. Zależy nam na aktywnych grafikach, ale nie kosztem Waszego zdrowia psychicznego. 

Niech następnym postem tutaj będzie praca graficzna. Koniec dyskusji. 

• Użytkownik (pb)

@ spiderek 1vs1 #2

SPiderekSygnatura.jpg.362d183ed2ce6ab6dedfc0163d4e3ec0.jpg

https://imgur.com/a/WliNykF )

@ XeneitW sumie glitch to nic trudnego tylko musisz pobrać odpowiedni transparent, samemu też da się stworzyć od podstaw ale na co to komu ;0

Edytowane przez Asik

• Użytkownik

Siemka, trochę się wydłużyłem z robienie tej grafiki, ponieważ nie miałem pomysłu.. @ spiderek 1vs1 #2
+ wiem, że chciałeś efekt Glitch, ale nie wychodził mi za bardzo...

NK2njQb.gif

https://i.imgur.com/NK2njQb.gif )

• Użytkownik (pb)

Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

1935025405_zleceniezrealizowane.png.71d859b24190e18c19c67ecb06191511.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...