Stały bywalec spiderek Opublikowano 18 Listopada 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Rodzaj grafiki (np. awatar):Sygnatura/Animowana (jeżeli można) Tematyka (np. Dragon Ball):Joker Wymiary (Znajdziesz tutaj) :600x300 Napis (np. Nick):Spiderek Typ napisu (Glitch) *Dodatkowy napis (np. Admin): Kolory (np. ciemne, jasne):Ciemne *Wymagany obrazek: (render, link): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik (pb) Asik Opublikowano 18 Listopada 2020 Użytkownik (pb) Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) @ spiderek 1vs1 #2Słuchaj rozumiem, że grafiki mogą się nudzić itp. ale ja osobiście na ts'ie robiłem ci 3 sygnatury niedawno pisałeś zlecenie na sygnaturę i @ Xeneitwykonał ją dla ciebie, nie wspomnę o 5 innych zleceniach o które mnie prosiłeś na pv. Wyższa administracjo apeluje aby dodać jakiś limit zleceń bo owy pan chcę trochę za często grafiki. Edit #1 Ogólnie można by było stworzyć jakiś regulamin zleceń, bo też na forum są osoby, które są nowe i przychodzą tylko po to aby napisać zlecenie. Osobiście mógłbym napisać taki regulamin. @ beken@ Moszka<3@ Sakamoto@ Lero@ kow1kk@ Kejn@ Korzeny Edytowane 18 Listopada 2020 przez Asik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec spiderek Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) @ Asik Dostałem od ciebie 2 grafiki -Avatar -Sygnaturę Od @ Xeneit 2 -Baner -Sygnaturę Zrobiłeś mi 1 sygnaturę ale poprawiłeś ja 1 raz nie wiem czemu to zaliczasz do 3 skoro to 1 rzecz oraz 1 avvatar. A poza tym to część pw od Ciebię nie musiałeś tego robić ja cię tylko po prosiłem. Edytowane 18 Listopada 2020 przez spiderek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik (pb) Asik Opublikowano 18 Listopada 2020 Użytkownik (pb) Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) @ spiderek 1vs1 #2Może i masz racje ale zauważ, że jestem takim Świeżakiem na tej sieci tak naprawdę od nie dawna mam grafika i zaczęliście to totalnie wykorzystywać szczególnie ty męczyłeś mnie codziennie a mi ciężko było odmówić bo jestem nowy. I nie mów, że nie zmieniasz wszystkiego jak buty w roku szkolnym. Jestem ciekaw czy jakbyś miał dziewczynę to zmieniał byś ją co 2 dni 😉 Może i troszkę przesadzam i niektórym może się wydawać, że mam już jakieś schizofrenie XD ale serio uciążliwe jest to, że po wejściu na ts'a od razu spiderek do ciebie pisze jak nie o avatar a robiłem dwa, ja nie o sygaturę a robiłem dwie z czego dosłownie nękałeś mnie abym dodał tam glitcha, nie wspomnę już o banerze który ci robiłem a kilka dni temu napisałem zlecenie o baner. Teraz nie pomyślcie, żeby zleceń nie pisać, bo lubię to robić itp. ale po prostu uciążliwe jest dla mnie wykonywanie grafik w nadmiernej ilości dla jednej osoby. Piszcie śmiało zlecenia podbijacie chętnie do mnie czy do @ Xeneit'a na pw, ale po prostu nie przeginajcie limitu. Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2020 przez Asik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec spiderek Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jak cię zapytałem o 1 Grafikę to odczekałem 3 dni żeby nie było a potem zleciłem ci następną i nie męczyłem cię codziennie jak to napisałeś. W tym też trochę mojej winy masz rację że zbyt często daje Temat Grafiki przepraszam ale mam dziś zły dzień. Jeżeli można to @ Lero @ Kejn @ Korzeny @ Sakamotomogli byście usunąć post ? i nałożyć na mnie karę bądz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 18 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @ Asik Jeśli chodzi o nowe osoby, które przychodzą z nikąd i piszą zlecenia: WYMAGANIA - Minimum 20 postów na forum - Czas online min. 3 Godziny - Data od rejestracji konta dłuższa niż tydzień Jeśli chodzi o liczbę zleceń na jednego użytkownika: 6. Jedno zlecenie na 3 dni Wymagania są pod wzorem zlecenia, natomiast podpunkt 6. określający liczbę zleceń w danym okresie pochodzi z regulaminu grafik. Jeśli czujesz się wykorzystywany, wykonuj tylko te zlecenia, które zostaną umieszczone na forum. Pamiętaj też, że na wykonanie zlecenia grafik ma siedem dni, więc jeśli masz natłok obowiązków i brak czasu, nie spiesz się. Zwłaszcza, gdy ktoś jest mocno niezdecydowany i nie potrafi zrozumieć, że czasem jeden prosty avatar potrafi zająć wiele czasu, nie mówiąc o pracach animowanych. Nikt nie chce, żebyś czuł presję, bo jesteś nowy lub zalewany zleceniami. Na spokojnie. @ spiderek 1vs1 #2, więcej zdecydowania i staraj się wykorzystywać forum do swoich zleceń. Grafików jest kilku, więc to zlecenie dalej może zostać wykonane, jeśli @ spiderek 1vs1 #2 zmieni zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec spiderek Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @ C3N Zobaczyłem że nie było to równie 3 dni więc chociaż za 7 dni bym mógł napisać myślę że to bedzię git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 18 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @ spiderek 1vs1 #2 minęło 71 godzin. Zostawmy już ten temat, zamiast zakładać nowy. Chłopaki mają siedem dni na wykonanie pracy, więc najwyżej poczekasz. Tylko następnym razem nie zasypuj ich zleceniem za zleceniem. @ Asik @ Xeneit, pamiętajcie, żeby zlecenia na grafikę kierować na forum, bo na Steam/TS3 Was wykończą, zwłaszcza bez zasad, które tutaj zostały opisane. Zależy nam na aktywnych grafikach, ale nie kosztem Waszego zdrowia psychicznego. Niech następnym postem tutaj będzie praca graficzna. Koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec spiderek Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dobra i jeszcze raz wielkie przeprosiny dla grafików za ciężka prace ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik (pb) Asik Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik (pb) Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) @ spiderek 1vs1 #2 ( https://imgur.com/a/WliNykF ) @ XeneitW sumie glitch to nic trudnego tylko musisz pobrać odpowiedni transparent, samemu też da się stworzyć od podstaw ale na co to komu ;0 Edytowane 19 Listopada 2020 przez Asik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Xeneit Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Siemka, trochę się wydłużyłem z robienie tej grafiki, ponieważ nie miałem pomysłu.. @ spiderek 1vs1 #2 + wiem, że chciałeś efekt Glitch, ale nie wychodził mi za bardzo... ( https://i.imgur.com/NK2njQb.gif ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Konewa Opublikowano 19 Listopada 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Hop siup! Prace robione w 99.99% robiona ręcznie, tylko grafika z neta. Trzymaj gorącą sygnaturę, nie masz psychy sobie jej ustawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec spiderek Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Nie no panowie 3 prace są bardzo piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik naiz Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) @ spiderek 1vs1 #2 Edytowane 19 Listopada 2020 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik (pb) Asik Opublikowano 21 Listopada 2020 Użytkownik (pb) Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi