Użytkownik Xeneit Opublikowano 24 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Witajcie forumowicze. Przygotowałem dla Was paczkę sygnaturek, które sam wykonałem. Kliknij, aby pobrać: ( Download ) Kliknij, aby zobaczyć, czy plik ma virusa: ( VirtualScan ) [ Sygnatura #1 ] Czcionka: Evogria Italic [ Sygnatura #2 ] Czcionka: Agency FB [ Sygnatura #3 ] Czcionka: BigNoodleTitling [ Sygnatura #4 ] Czcionka: Stereofidelic [ Sygnatura #5 ] Czcionka: LT Reponse Edytowane 24 Listopada 2020 przez Xeneit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec stajl Opublikowano 24 Listopada 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Eleganckie prace ❤️ Generalnie jestem w szoku, bo widać, że masz bardzo duże umiejętności, co przekłada się na twoje prace, które według mnie są mega imponujące. Grafikiem nie jestem i pojęcie mam o tym znikome, ale z wizualnego punktu widzenia porównując prace innych do twoich - jest różnica. Oby tak dalej! A i jakby można było jakąś zajumać od ciebie z moim nickiem? Haha 😄 Sygnaturka numer 4 jak dla mnie najlepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec spiderek Opublikowano 25 Listopada 2020 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Mega fajne sygnatury ładnie stworzone oraz kolorystyka dobrana idealnie nie ma do czego się przyczepić masz talent chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi