Użytkownik Max Zimny Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Nick: Max Zimny Wiek: Jestem 23.05.2005 mam 15 ale za nie długo 16. SteamID: STEAM_0:0:147929945 Link do Panelu/GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.13:27125/ Staż na serwerze: niemam długiego ale spędziłem 3,4,5 dni ale bardzo podoba mi serwer Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Już w cs 1.6 byłem administratorem, ale to było na innym koncie na zombie mod czy naprzykład jakiś innych serwerach i bardzo sobie radziłem .Na wielu. Serwerach w cs go ,byłem administratorem, oraz opiekunem spędziłem, 1500 h ponad jako .Administrator. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Jasne nie ma problemu aby ,zapłacis składke, a nawet więcej już kupiłem nawet vipa. Oświadczasz znajomość Regulaminów?: Tak. Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Mutacja [TAK/NIE]: Nie . Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą milą aktywną ,chciałem zmienić wiele rzeczy nie raz słysze wyzywiska gdzie administracja lub,osoby cheaty, i nikt nic nie może, zrobić kolejną rzeczą to że mam duże poparcie wśród graczy mam dużo czasu na spędzenie na serwerze również pomógłbym w reklamie dajmy nato przykład umiem, montować na bardzo wysokim, poziomie dajmy typu osobe taką jak. Nowack i mógłbym podobny montaż zrobić. Kilka słów od siebie: Cześć mam ,na imię Kuba akutalnie chodze do.Technikum ,do 1 klasy na kierunek informatyk,interesuję się informatyką jak również, sportem,8 lat ponad gram w piłke w klubie. Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: Za bardzo nie rozumiem ale moge wsm, powiedzieć jak będziemy gadać ale kreatywność posiadam. - Pomysłowa reklama dajmy na to montagne na wysokim poziomie gdzie bym wszystko, opisał ze szczegółami. - Banner dajmy na to na serwerze ruchomy gdzie będzie jakaś firma która chjce wesprzeć serwer i będzie ich tam reklama naprawde jest wiele rzeczy, albo osoba która bardzo dużo mzapłaciła na serwer ,będzie wpisana. - Osoba która dużo dała, na serwer będzie wpisana, na tym bannerze ruchomy na ścianie jakiejś da się takie coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 25 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Podanie pisałeś w 5v5, potem ffa2 a teraz u nas. Zdecyduj się w końcu 1. Nie podałeś dokładnego gt 2. smx 3/4 a jak pytałem cię z komend nie znasz ani jednej 3. Nie ma reklam 4. Brak mutacji 5. Konto pod podanie 6. Prawdopodobnie kłamiesz, że byłes adminem bo nie znasz komend po krótkiej rozmowie na ts 7. Nie masz 25h na serwerze 8. Nie znasz regulaminów o czym się dzisiaj przekonałem na serwwerze, jeszcze powiedziałeś, że można wyzywać jeśli ktoś dmucha w mikrofon. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 25 Marca 2021 przez Neekeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi