Użytkownik Kisielek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick : Kisielek Wiek: 17 Steam ID: 76561199152436545 Link do twojego panelu: https://cs-porobieni.pl/profile/18107-kisielek/ Staż na serwerach: około 1msc Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Byłem Adminem na 3 serwerach Awp a obecnie jestem na jednym tylko Znajomość Amx [1/5]: 4,5/5 Obowiązkowa składka 10 zł co miesiąc?: będę płacił odrazu jak będę miał Oświadczasz znajomość regulaminów: tak Mutacja [Tak/Nie]: Tak Mikrofon (weryfikacja na TS3):? Nie posiada Ts3 ,ale posiadam discorda ,jeśli to nie problem Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ, mam doświadczenie w byciu adminem jestem odpowiedzialny, dbam o serwer ,codziennie jestem aktywny na serwerze po 4/5 h ,i dużo osób mnie zna i sądzę że się nie zawiodą Kilka słów od siebie: Gdybyście mnie przyjęli na próbę był bym bardzo wdzięczny Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Kisielek zły link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran vesik Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Xd działy ci się pomyliły mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania SKEPTA Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Napisz podanie na odpowiednim dziale do tego przeznaczonym a nir na multi adminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl yeees 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi