Użytkownik prawdziwy siema Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nick: siema Wiek: 14 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198341730946/ Link do Panelu/GT: https://www.gametracker.com/siemakox/ Staż na serwerze: ok. 4 miesiące Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:NIe Doświadczenie w byciu adminem: nie ale znam wszystkie mi potrzebne komendy Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Nie za bardzo mógł bym płacić Oświadczasz znajomość Regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: Nie Dlaczego właśnie Ty?: dlatego że chciałbym pomóc administracji i uprzyjemnić rozgrywkę bez cheatrów graczom i myślę że byłbym dobrym adminem na tym serwerze Kilka słów od siebie: Odkąt znalazłem serwer FFA 2 i dołączyłem to tak spodobała mi się atmosfera na tym serwerze i już nie mogłem przestać na nim grać i właśnie postanowiłem złożyć podanie na admina i mam nadzieje że uda mi się dostać. Pozdrawiam. Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Adaś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @ Przemek nagle tutaj 14 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Przemek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Legenda Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie spełniasz wymagań, brak reklam. Zgłoś się do @ Moderator to ci pomogą napisać prawidłowo Twoje podanie zostało odrzucone. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi