Użytkownik shxdow Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Nick: Wiek (min.16): 16,5 Steam ID: STEAM_0:0:565013295 Twój link do panelu: http://panel.cs-porobieni.pl/?steamid=76561199090292318 Staż na serwerze: no mam 24 godziny na serverze jestem prawie codziennie jestem pomocny , mily oraz sympatyczny Znajomość komend smx [1/5]: 3 Obowiązkowa składka 10 zł co miesiąc?: Jak najbardziej Oświadczasz znajomość regulaminów: Oczywiscie Mutacja [ON/OFF]: Tak Mikrofon?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Fen1ks Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Kolego podanie piszemy raz na tydzień. Nadrób warna i aktywność na forum. Zastosuj się do POPRAWNEGO wzoru i wtedy możesz aplikować na to stanowisko. Wpadnij na ts3 do mnie bądź do @ Adaś i wytłumaczymy ci jak napisać poprwanie to podanie 🙂 bo widać, że ci zależy. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Fen1ks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi