Legenda SorryIWin Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Legenda Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: SorryIWin ❤️ #JTCNW Wiek: 18 SteamID: https://steamid.io/lookup/76561198357059764 Link do Panelu/GT: https://www.gametracker.com/player/SorryIWin <3 %23JTCNW/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Ciężko mi określić, bo kiedyś grałem na innym koncie, łącznie myślę ze +- rok Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: nie posiadaj Znajomość SourceModa [1/5]: 0, ale szybko się uczę 😉 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [Tak/Nie]: tak Posiadasz status Prime w CS:GO?: tak Czy zdałeś krótki test wiedzy? nadrobię Dlaczego właśnie Ty?: Poniewaz bardzo duzo czasu spędzam na serwerze, myślę że nie sprawiam żadnych problemów, a bardzo często podczas grania na serwerze trafia się ktoś odpalony. Często gdy ktoś ma jakiś problem z nowych graczy staram się pomóc na tyle ile potrafię. Niestety na forum nie udzielam się za bardzo, ale śledzę wszystko co jest zmieniane i dodawane. Kilka słów od siebie: Mam na imię Adam i mam 18 lat. Chodzę do liceum. W CSa gram 6 lat i doświadczenie które zdobyłem przez ten okres chciałbym "zainwestować" w serwer Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez SorryIWin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik DZIUBAS Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Na serwerze widuję cię naprawdę często. Na forum masz małą aktywność ale to jest do nadrobienia. Wiek/Mutacja/Składka/staż na + smx na - ale myślę że się podszkolisz Jesteś ogarnięty, Umiesz się zachować w danej sytuacji i pomóc w razie problemu. Często do mnie pisałeś na PW jak byl jakiś cheater lub był jakiś problem na serwerze. Myślę że poradzisz sobie jako admin, adminów na ffa#1 nigdy za dużo. Jeśli przyjmą twoje podanie możesz do mnie napisać w sprawie potrzebnych komend. Ja jestem na TAK. SorryIWin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania MenT0S Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jestem na nie: +wiek -doświadczenie -Forum -sm Jako tako Cię znam, ale myślę, że mógłbyś nadrobić forum, poduczyć się SM, ja zawsze służę pomocą @ Neekeriteż Ci pomoże. Do samego Ciebie jesteś w porządku. Ale chociaż się poduczyć tych komend. SorryIWin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 16 Kwietnia 2021 V.I.P Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Na serwerze widuję cię naprawdę dosyć często lecz na forum prawie w ogóle więc forum możesz na pewno poprawić. Masz duży staż na serwerze. Wiek/Mutacja/Składka na + Doświadczenie/Sm na - ale co do komend to można się ich nauczyć w kilka h nawet mniej, ja zawsze służę pomocą. Umiesz się zachować w danej sytuacji i pomóc w razie problemu. Ja jestem na TAK. SorryIWin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator nogal Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Donator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 A więc tak Panie Sorryl: wiek/składka/mutacja/staż na + Sm/forum na - ale jest to do nadrobienia lub w przypadku komend do nauczenia Na serwerze widuję Cię często, zawszę służysz pomocą i uważam, że poradzisz sobie w roli admina. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Siema, a więc tak musisz nauczyć się podstawowych komend admina, zrobić reklamy i nadrobić forum. Tutaj link do -----> komend. Tutaj poradnik do tworzenia ---> reklam. Pamiętaj, że następne podanie możesz napisać za tydzień i nie zniechęcaj się. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Neekeri nogal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi