Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone]Podanie na Admina FFA#1

SorryIWin

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda

Nick:  SorryIWin ❤️ #JTCNW

SteamID:  https://steamid.io/lookup/76561198357059764

Link do Panelu/GT:  https://www.gametracker.com/player/SorryIWin <3 %23JTCNW/51.83.214.203:27015/

Staż na serwerze:  Ciężko mi określić, bo kiedyś grałem na innym koncie, łącznie myślę ze +- rok 

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Nie

Doświadczenie w byciu adminem:  nie posiadaj

Znajomość SourceModa [1/5]:  0, ale szybko się uczę 😉

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  tak

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  tak

Posiadasz sprawny mikrofon?:  tak

Mutacja [Tak/Nie]:  tak

Posiadasz status Prime w CS:GO?:  tak

Czy zdałeś krótki test wiedzy?  nadrobię

Dlaczego właśnie Ty?:  Poniewaz bardzo duzo czasu spędzam na serwerze, myślę że nie sprawiam żadnych problemów, a bardzo często podczas grania na serwerze trafia się ktoś odpalony. Często gdy ktoś ma jakiś problem z nowych graczy staram się pomóc na tyle ile potrafię. Niestety na forum nie udzielam się za bardzo, ale śledzę wszystko co jest zmieniane i dodawane. 

Kilka słów od siebie:  Mam na imię Adam  i mam 18 lat. Chodzę do liceum. W CSa gram 6 lat i doświadczenie które zdobyłem przez ten okres chciałbym "zainwestować" w serwer 

Edytowane przez SorryIWin

• Użytkownik

Na serwerze widuję cię naprawdę często. Na forum masz małą aktywność ale to jest do nadrobienia.

Wiek/Mutacja/Składka/staż na +

smx na - ale myślę że się podszkolisz

Jesteś ogarnięty, Umiesz się zachować w danej sytuacji i pomóc w razie problemu. Często do mnie pisałeś na PW jak byl jakiś cheater lub był jakiś problem na serwerze. Myślę że poradzisz sobie jako admin, adminów na ffa#1 nigdy za dużo. Jeśli przyjmą twoje podanie możesz do mnie napisać w sprawie potrzebnych komend.

Ja jestem na TAK.

• Ban na podania

Jestem na nie:

+wiek

-doświadczenie 

-Forum 

-sm

Jako tako Cię znam, ale myślę, że mógłbyś nadrobić forum, poduczyć się SM, ja zawsze służę pomocą @ Neekeriteż Ci pomoże. Do samego Ciebie jesteś w porządku. Ale chociaż się poduczyć tych komend. 

• V.I.P

Na serwerze widuję cię naprawdę dosyć często lecz na forum prawie w ogóle więc forum możesz na pewno poprawić. 

Masz duży staż na serwerze.

Wiek/Mutacja/Składka na +

Doświadczenie/Sm na - ale co do komend to można się ich nauczyć w kilka h nawet mniej, ja zawsze służę pomocą.

Umiesz się zachować w danej sytuacji i pomóc w razie problemu.

Ja jestem na TAK.

• Donator

A więc tak Panie Sorryl:

wiek/składka/mutacja/staż na +

Sm/forum na - ale jest to do nadrobienia lub w przypadku komend do nauczenia

Na serwerze widuję Cię często, zawszę służysz pomocą i uważam, że poradzisz sobie w roli admina.

Jestem na TAK.

• Zasłużony

Siema, a więc tak musisz nauczyć się podstawowych komend admina, zrobić reklamy i nadrobić forum. Tutaj link do ----->  komend. Tutaj poradnik do tworzenia ---> reklam. Pamiętaj, że następne podanie możesz napisać za tydzień i nie zniechęcaj się.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

1565335311_podanieodrzucone.png.46770a136ae25491acf1f88dc39c5698.png.ea3f22db18c68ff22126af2d139dc115.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez Neekeri

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...