Użytkownik RadekNieporadek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Nick: RadekNieporadek Wiek: 17 SteamID: https://steamcommunity.com/id/bombek21/ Link do Panelu/GT: https://www.gametracker.com/player/RadekNieporadek/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Dobre kilka miesięcy, dokładnie nie wiem natomiast więcej jak 3 Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Mute na 30 minut oraz przypadkowy perm ale zaraz dostałem UB bo admin pomylił graczy Doświadczenie w byciu adminem: 0 Znajomość SourceModa [1/5]: 2 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [Tak/Nie]: Tak Posiadasz status Prime w CS:GO?: Tak Czy zdałeś krótki test wiedzy? Tak Dlaczego właśnie Ty?: Potrafię błyskawicznie się uczyć, jestem pomocny, złagodzę konflikt między graczami, potrafię rozwiązać problem który napotkał gracz, jestem na serwerze codziennie po dobre kilka godzin, szukam pomocy u admina/opiekuna jeśli czegoś nie wiem Kilka słów od siebie: Jestem Sebek, tydzień temu skończyłem 17 lat, interesuję się programowaniem, robotyką jak i motoryzacją, mam wiele pozytywnych cech, nie daję się sprowokować, szybko nawiązuje pozytywny kontakt z daną osobą., zawsze mam dobry humor. Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania MenT0S Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ta sama sytuacja z nappy, nie raz widziałem prowokacje czy wyzywiska z Twojej strony, czyli zachowanie tragiczne. +wiek -Forum -doświadczenie -brak reklam Na tą chwilę na nie. Popraw zachowanie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor sajek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 W moim odczuciu dość w porządku osoba, nie widzę toksyczności, ale też nie zawsze jestem na serwerze. Wiek + staż na serwerze + forum pod podanie - doświadczenie - -brak reklam Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi