Stały bywalec Prankster Opublikowano 3 Maja 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Nick: Prankster Wiek: 14 SteamID: STEAM_0:1:579383584 Link do Panelu/GT: https://www.gametracker.com/player/pranksta/51.75.34.126:27015/ Staż na serwerze: ok. 3 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak Doświadczenie w byciu adminem: brak Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): luz Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: posiadam Mutacja [TAK/NIE]: nie Dlaczego właśnie Ty?: Gdy wchodzę na serwer, to często gracze nadużywają mikrofonu nie mając mutacji ani 16 lat. Gram tu kilka godzin na dzień i chciałbym dopilnować takich graczy, aby tego nie robiły. Kilka słów od siebie: Nazywam się Dawid, chodzę do 7 klasy i mam 14 lat, lecz uważam, że jestem bardziej dojrzałą osobą. Mam nadzieje, że brak mutacji oraz wiek strasznie nie zaszkodzi podaniu. Edytowane 3 Maja 2021 przez Smutny Prankster :.( Marcoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 3 Maja 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) No niestety @ Smutny Prankster :.( ale moim zdaniem nie jesteś jeszcze dojrzała osobą, pamiętam jak dostawałeś bany przez swoja głupotę (prowokacja wyzywanie itp). Nawet chyba twój ostatni ban był ode mnie bo napisales "j*bac ten serwer". Spróbuj za tydzień i przez ten czas przekonaj mnie do siebie lub @ AplaouZ Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 3 Maja 2021 przez ZywOo skarbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi