Użytkownik Coffee Opublikowano 10 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Nick: Coffee Wiek: 12 SteamID: STEAM_1:1:525190682 Link do Panelu/GT: Staż na serwerze: brak Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: nie Doświadczenie w byciu adminem: srednie Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): niestety nie ale gdybym mogl to tak Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: nie Dlaczego właśnie Ty?: bede pomagal w administarcji i ze mna administracja stanie sie lepsza Kilka słów od siebie: mam 12 lat lubie grac na serwerach cs porobieni Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam: -discord -facebok -steam -tweter -twitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec tomori Opublikowano 10 Maja 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Powiem tak, pomimo tego, że ci pomagałem widze tu punkty do poprawek: Na Nie: - brak reklam - wiek +/- doświadczenie, nawet jeśli byś się dostal musiałbyś zostać przepytany z podstawowych komend, wtedy by sie okazało czy napewno będzie 5/5 -mutacja - składka - konto musi zostać założone minumum 7 dni przed złożeniem podania Podsumowując jestem na DUŻE NIE, musisz się jeszcze podszkolić w komendach. Myśle, ze to jeszcze za wcześnie na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 10 Maja 2021 Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Staż na serwerze: brak. Tymi słowami straciłeś szansę. Oczywiście znajdzie się jeszcze więcej powodów by to podanie odrzucić. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 10 Maja 2021 przez Sassan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi