Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AreeN Opublikowano 14 Maja 2021 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) 1. Imię: Piotrek 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Obecnie posiadam aż nadto czasu wolnego i przez najbliższe miesiące będzie się ten stan utrzymywał, wracając do pytania myślę, że +/- 5h dziennie 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic do zmienienia, gdyż wszyscy szybko się wywiązują ze swoich obowiązków lecz gdy przyjdzie mi coś do głowy na pewno o tym wspomnę ;). 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim w czym będzie trzeba oraz pomóc @ Fen1ks w utrzymaniu porządku na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Tutaj napiszę trochę coś od siebie, od 2015 mam zdiagnozowany zespół Aspergera, zachęcam do przeczytania na wikipedii przed przeczytaniem reszty podania. Przez owy zespół mam trudności w odczytywaniu emocji lecz myślę iż przez opanowanie wewnętrzne jakie posiadam jak i świadomość tego co się wokół mnie dzieje oraz pracę z psychologami dam radę. Wbrew pozorom jestem chętny do pomocy każdemu, lubię pracować w grupie i potrafię dogadać się ze wszystkimi. Uważam również, że moja praca na rzecz serwera na którym posiadam opiekuna jest wykonywana dobrze, lecz nie mnie to oceniać. 7. Staż na sieci: Od lutego ubiegłego roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem/Junior Moderatorem: Nie miałem okazji, ale z chęcią spróbowałbym swoich sił na tej randze. 9. Miejsce na 7 reklam sieci: REKLAMA 1 REKLAMA 2 REKLAMA 3 REKLAMA 4 REKLAMA 5 REKLAMA 6 REKLAMA 7 » Minimum 48 godzin czasu online na forum - ✓ » Minimum 200 sensownych postów na forum - ✓ » Minimum 16 lat - ✓ » Rozpoznawalność oraz pozytywna opinia na forum. - ✓ » Przynajmniej minimalne uczęszczanie na TS3 CS-Porobieni.pl! - ✓ » Chęć do stałego poszerzania swojej wiedzy i podnoszenia własnych kwalifikacji. - ✓ » Poczucie humoru! - ✓ » Kultura osobista oraz poprawna polszczyzna - ✓ » Konto na forum założone min. 6 miesięcy przed podaniem - ✓ » Estetycznie napisane podanie - ✓ » Brak ostrzeżeń na koncie - ✓ » Znajomość regulaminów forum - ✓ Edytowane 14 Maja 2021 przez AreeN toxic , Fen1ks , Crypton i 12 innych 3 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Kamcio39 Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 +Wiek +Staż na sieci +Dziennie spędzany czas na forum +Pomocny +Chęci rozwoju forum -Brak doświadczenia ale każdy kiedyś zaczynał Areen jako opiekun i junior moderator moim zdaniem wywiązywał by się dobrze ze swoich obowiązków, jeśli dano by mu ową szansę spełnia on również wszystkie powyższe wymagania. W związku z czym jestem wręcz zmuszony oddać swój głos na Tak ;). Fen1ks , PolishWonderBoy i AreeN 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec tomori Opublikowano 16 Maja 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Hej @ AreeN pomyślałem, że wypowiem się pod twoim podaniem na junior moderatora. A więc tak, zacznę od przedstawienia argumentów które są pozytywne +Wiek +posty +dobrze rozwinięty punkt 6 +staż +godziny na forum Negatywne: -doświadczenie, ale każdy musi od czegoś zacząć A więc według mnie AreeN jest dobrym kandydatem na to stanowisko i myślę, że należy mu się szansa wykazania się na tej randze Jestem na duże tak Powodzenia! 😄 Fen1ks , AreeN i ForPerfecT 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 17 Maja 2021 Legenda Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi