Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone][UB Team] toxic

toxic

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały bywalec

1. Imię:Mateusz
2. Nick:toxic
3. Wiek:15
4. Kontakt Steam: steam
5. Doświadczenie: Z cs mam doświadczenie od prawie 4 lat, umiem rozpoznać cheaty bo sam kiedyś używałem lecz rangi UBT nie posiadałem.
6. Dlaczego właśnie ty?:Często przesiaduje na forum i mam dużo czasu z którym za bardzo nie mam co robić więc mógłbym się zająć rozpatrzywaniem odwołań.
7. Czy kiedykolwiek używałeś czitów (Tak/Nie)?:tak
8. Czy kiedykolwiek dawałeś UB/BANA poprzez stronę Sourcebans (Tak/Nie): Jeszcze nie dodawałem bana przez sb lecz szybko się ucze.
9. Co twoim zdaniem powinien robić UBT:Według mnie UBT powinien przeglądać odwołania oraz skargi.

• Ban na podania

Szczerze. Chciałbym zobaczyć poprawę Twojego zachowania. Jak dla mnie jest nadal dziecinne i nie odpowiedzialne, nie miej mi to zazle ale to moje tylko zdanie. 

-brak doświadczenia 

+używałeś cheatow, to jest dla plus, bo wiesz co z czym się je. 

Aktualnie jestem na nie. Ranga nie ucieknie, a myślę, że podołasz "zadaniu" i się poprawisz. 

• Wyróżniony

Tak jak napisał u góry Ment0s zachowanie twoje jest dziecinne i nie odpowiedzialne, aby zasługiwać na taka rangę.

-brak doswiadczenia

Wymagania UBT: » Wysoka kultura osobista

Jestem na NIE. Osoba która otrzyma te rangę musi być przede wszystkim odpowiedzialna a sam wiesz jakie jest twoje zachowanie. 

• Użytkownik

-Brak doświadczenia

+Staż w cs 

Reasumując z powyższych odpowiedzi mogę wywnioskować to że jesteś osobą o dziecinnym zachwianiu, co nie powinno mieć miejsca na takim stanowisku. Masz spory staż w cs co oczywiście jest na plus, ale z drugiej strony nie masz doświadczenia.

Moim zdaniem na dany moment nie nadajesz się na te stanowisko przez powyższe argumenty na Nie.

Edytowane przez Kamcio39

• Stały bywalec

+ staż w cs

+używałeś cheatow

ogólnie grając z tobą na dr jesteś dość mila osoba i myślę ze można dać ci szanse na próbę jestem na tak

• Zasłużony

Po podaniu wnioskuję, że nie do końca rozumiesz z czym wiąże się ranga UBT. Uwzględniając do tego wypowiedzi oraz reakcje pod Twoim podaniem, zmuszony jestem je odrzucić. 

1565335311_podanieodrzucone.png.46770a136ae25491acf1f88dc39c5698.png.ea3f22db18c68ff22126af2d139dc115.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...