Opiekun AWP NS+BHOP monster Opublikowano 21 Maja 2021 Opiekun AWP NS+BHOP Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 1. Imię: Dominik 2. Nick: monster 3. Wiek: 20 4. Kontakt Steam: monsterbyku123 5. Doświadczenie: Na pewno, mam doświadczenie. 6. Dlaczego właśnie ty?: Dlaczego ja? Dlaczego nie spróbować ubiegać się o ubt i to będzie mój pierwszy raz. Chcę się jakoś nauczyć bycia UBT i pomagać sobie nawzajem. Bardzo chciałbym spróbować, a jeśli mi się nie uda, to nic się nie stanie. 7. Czy kiedykolwiek używałeś czitów (Tak/Nie)?: Tak, oczywiście. 8. Czy kiedykolwiek dawałeś UB/BANA poprzez stronę Sourcebans (Tak/Nie)? Nie. 9. Co twoim zdaniem powinien robić UBT: Rozpatrywać skargi oraz odwołania, demka i po sprawdzać kilku graczy czy gra na czysto czy nie. Pomagać i odzyskiwać jakieś doświadczenia. Mam małe aktywności, ale usprawiedliwienie mam, i nadrobię za to aktywności. C3N i Neekeri 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 22 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Masz doświadczenie, ale go nie masz... A może go nie masz, a jednak masz? Zależy który punkt w Twoim podaniu przeczyta się najpierw. Niestety, ale nie tym razem. Wierzę, że radzisz sobie dobrze na obecnych rangach, jednak poszukuję kogoś bardziej doświadczonego i widzę taką osobę, jednak nie tutaj. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi