Użytkownik kenZ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nick: kenZ Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:1:579901197 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/kenZ/51.68.135.111:27015/ Staż na serwerze: okolo 2 tyg mam juz 50 godzinek nabitych i lecim w góre Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak raz wczoraj bo z dzordzem sie lekko pospinalem ale jest git Doświadczenie w byciu adminem: szczerze nie bylem adminem w cs go ale chcialbym spróbować Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 2/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): pewnie nie ma sprawy Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: myslę ze jestem bardzo dużo aktywny lubie pomagać ludzią a jak widze chlopa co się kręci i strzela banie to mi się gula odrazu robi jestem zdyscyplinowany ale umiem się pośmiac wiadomo humorek musi byc Kilka słów od siebie: Jestem hubert mam 18 lat uczę się jako mechanik samochodowy własnie wychodze ze szkoły lubię motoryzacje ale starą nie nową jestem fanem bmw oraz opla posiadam wlaśnie bmw e46 oraz opla omege b tył napęd musi byc ajak lubię wyrażać swoją opinie czasami w nienaganny sposób ale cóz czasami psychika troche siądzie ale to z umiarem kulturka na wysokim poziomie i cóż jak narazie to tyle z mojej strony może przywitamy się w szeregach administracji było by miło a tak to życze spoko dzionka/nocy zależy o której to czytacie z farcikiem pozdro Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: -cs-porobieni - Zareklamuj swoją sieć - CS-Maliver.pl - Sieć serwerów Counter-Strike, Serwery CS 1.6 i CS:GO -Cs-porobieni.pl - Projekty użytkowników - Forum CSGO, Forum SourceMod & AMXX – MYGO.pl -Cs-Porobieni.pl - Wasze serwery Counter-Strike - Kuleczky.pl- Sieć serwerów Counter Strike 1.6 -Cs-Porobieni.pl - Serwery - ArenaSkilla.pl -Cs-Porobieni.pl - Serwery CS:GO - cs-SopliCa.com - Sieć serwerów Counter-Strike. NoOne i twitch 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team cerq Opublikowano 5 Czerwca 2021 UB Team Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Twoje podanie zostało odrzucone. Na ten moment nie potrzebujemy więcej adminów na surfie. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 6 Czerwca 2021 przez CErQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi