Stały bywalec Kondi Opublikowano 18 Czerwca 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: staycloser Wiek: 17 SteamID: STEAM_0:0:585569768 Link do GameTracker: GameTracker.com : Player Page for staycloser nie działa te gt bo na serwerze mam wiecej godzin Staż na serwerze: no miesiac Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Tak Doświadczenie w byciu adminem: Duże Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): TAK Oświadczasz znajomość Regulaminów?: OŚWIADCZAM Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: No bo mam doświadczenie w byciu adminem i chciałbym pomoc adminom w ogarnianiu serwera no i to chyba tyle 🙂 Kilka słów od siebie: Jestem Konrad mam prawie 18 lat mieszkam w Lublinie moja pasja jest siedzenie na ts3 Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: - cs-porobieni.pl - Serwery - ArenaSkilla.pl - cs-porobieni.pl - Reklamy Sieci / Serwerów - PoGrywamy.pl - cs-porobieni.pl - Serwery CS:GO - cs-SopliCa.com - Sieć serwerów Counter-Strike. - cs-porobieni.pl - Wasze serwery Counter-Strike - Kuleczky.pl- Sieć serwerów Counter Strike 1.6 - cs-porobieni (reksio-cs.pl) Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Kondi Emila , Alexandra , toxic i 7 innych 4 1 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Gamer Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na TAK: + wiek + dobrze zna język polski + "OGARNIA" + zawsze jak coś źle zrobi można mu dać bana na serwerach i napisze pożegnanie XD Kondi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Alexandra Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na pewno wiemy, że gracz ma duże doświadczenie w byciu "Adminem" ;). Znam Kondiego i ostatnimi czasy często widuję go na serwerze. Zachowuje się w nienaganny sposób, oraz podaje info. Więc według mnie zasługuję na szanse i jestem na tak tf tf. +wiek + doświadczenie + mutacja frequ , ZywOo , g0stek i 5 innych 2 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec toxic Opublikowano 18 Czerwca 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 szczerze konradku wypowiem sie pod twoim podaniem które jest na ffa#1 wuteef. +REKLAMY -szybko sie denerwuje +wiek -staż Panie @ Kondi co do twojego podania jestem NEUTRALNY z leciutkim minusikiem za to, że łatwo się denerwujesz ale generalnie można dać ci szanse lecz na okres próbny a jak kogoś zwyzywasz to jak dla mnie degrad, życze powodzonka Przemek , DARK i Kondi 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec frequ Opublikowano 18 Czerwca 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Nie chce się wtrącać, ale dopiero co jeden z adminów został zdegradowany za brak kultury na serwerze w stosunku do graczy, u ciebie sytuacja jest 1:1, więc nie jestem pewien dlaczego pisałeś to podanie. vibe9kl , Kondi , Emila i 8 innych 1 4 1 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Ysen0M Opublikowano 19 Czerwca 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Ogólnie jestem na NEUTRAL, tak samo jak toxic napisał czasami zbyt szybko się denerwujesz i jest to u ciebie minusem, ale malutkim jak dla mnie: +smx +doświadczenie +składka +wiek -/+ denerwowanie się szybkie -/+ GT - Estetyczność (chodzi bardziej tutaj o składnie zdań w podaniu mogłeś coś więcej napisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator nogal Opublikowano 19 Czerwca 2021 Donator Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Podanie odrzucam ze względu na twoją toksyczność oraz to jak bardzo łatwo jest Cię sprowokować. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 19 Czerwca 2021 przez nogal Kondi , Neekeri , RadekNieporadek i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi