Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [Redaktor] Amelka

Carolinæ

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran

Imię: Karolina

Staż na sieci serwerów: Miesiąc 

Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Współpraca z innymi redaktorami oraz nowy obowiązek

Za co chciałbyś odpowiadać?: Mogę odpowiadać za to co mi zostanie przydzielone 

Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Byłam opiekunem redakcji na poprzedniej sieci, oraz byłam w redakcji w szkole

Kilka słów od siebie: Jestem chętna do pracy, pomocna i jestem kreatywną osobą

• Użytkownik

Powiem ci szczerze, jestem osobą wybredną, ale twoje podanie w ogóle mnie nie przekonuje, a wiesz dlaczego? Zacznijmy od tego, że podanie powinna, być bajką w oczku tym bardziej jak składasz, na stanowisko redaktora. Ponieważ, musi, się reprezentować w dobrym poziomie a u ciebie widzę, to, że napisałaś maksymalnie jedno długie zwięzłe zdanie. Podaniu napisałaś, że jesteś kreatywną osobą to dlaczego nie widzę tej kreatywnej myśli w podaniu? Mogłaś się bardziej postarać i rozbudować trochę wątki wypowiedzi, bo mało się dowiedziałem na twój temat, jeżeli mówisz, że byłaś opiekunem w redakcji na innej sieci albo że byłaś, w redakcji szkolnej to nie uczyli, ciebie, żeby stawiać, chociaż kropkę na końcu zdania? Bo wydaje mi się, że podstawówce o tym wałkowali, że taka pisownia jest błędna i trzeba o tym pamiętać. Według mnie, dopóki nie zobaczę jakieś twojej pracy typu artykułu/wywiadu to nie masz co startować na stanowisko, bo zabierzesz komuś lepszemu miejsce i tyle z tego będzie, na razie jestem na nie.

Edytowane przez dzukson

• Ban na podania

Aktywna na forum jesteś, myślę, że się nie zawiodę :p. Przyjmę Cię, ponieważ mamy jakieś małe zapotrzebowanie na tą rangę. Zgłoś się do kogoś wyżej. 

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

1421586488_podanieprzyjete.png.d33525cec4167285cc8a228534f1fb08.png.72774ce7716e5abe05c7fed4f8b88439.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...