Weteran Carolinæ Opublikowano 5 Lipca 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Imię: Karolina Wiek: 18 Staż na sieci serwerów: Miesiąc Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Współpraca z innymi redaktorami oraz nowy obowiązek Za co chciałbyś odpowiadać?: Mogę odpowiadać za to co mi zostanie przydzielone Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Byłam opiekunem redakcji na poprzedniej sieci, oraz byłam w redakcji w szkole Kilka słów od siebie: Jestem chętna do pracy, pomocna i jestem kreatywną osobą Komarito , Alexandra , Miki i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania MenT0S Opublikowano 5 Lipca 2021 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Wstaw nam jakieś przykładowe pracę jakbyś mogła. Jeśli masz nawet chęć to wywiad z członkiem administacji forum lub serwera. Komarito i Carolinæ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik dzukson Opublikowano 5 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Powiem ci szczerze, jestem osobą wybredną, ale twoje podanie w ogóle mnie nie przekonuje, a wiesz dlaczego? Zacznijmy od tego, że podanie powinna, być bajką w oczku tym bardziej jak składasz, na stanowisko redaktora. Ponieważ, musi, się reprezentować w dobrym poziomie a u ciebie widzę, to, że napisałaś maksymalnie jedno długie zwięzłe zdanie. Podaniu napisałaś, że jesteś kreatywną osobą to dlaczego nie widzę tej kreatywnej myśli w podaniu? Mogłaś się bardziej postarać i rozbudować trochę wątki wypowiedzi, bo mało się dowiedziałem na twój temat, jeżeli mówisz, że byłaś opiekunem w redakcji na innej sieci albo że byłaś, w redakcji szkolnej to nie uczyli, ciebie, żeby stawiać, chociaż kropkę na końcu zdania? Bo wydaje mi się, że podstawówce o tym wałkowali, że taka pisownia jest błędna i trzeba o tym pamiętać. Według mnie, dopóki nie zobaczę jakieś twojej pracy typu artykułu/wywiadu to nie masz co startować na stanowisko, bo zabierzesz komuś lepszemu miejsce i tyle z tego będzie, na razie jestem na nie. Edytowane 5 Lipca 2021 przez dzukson AplaouZ , Smrvvf i Migus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania MenT0S Opublikowano 6 Lipca 2021 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Aktywna na forum jesteś, myślę, że się nie zawiodę :p. Przyjmę Cię, ponieważ mamy jakieś małe zapotrzebowanie na tą rangę. Zgłoś się do kogoś wyżej. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Komarito i Carolinæ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi