Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] Podanie na Admina 5V5#1

Meddysek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:  Hi im Meddysek

SteamID:  STEAM_0: 1: 461901999

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/Hi Im Meddysek/54.38.134.6:27015/

Staż na serwerze:  pół roku 

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Nie sądzę

Doświadczenie w byciu adminem:  byłem 2x adminem na serwerach Jealbreak, więc myślę, że może uda mi się uda wroic do tego

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  2,5

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  Jezeli musze

Oświadczasz znajomość Regulaminów?:  Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak

Mutacja [TAK/NIE]:  Tak

Dlaczego właśnie Ty?:  Byłem adminem dwa razy i zarządzałem wszystkim Myślę, że bardzo dobrze, zadbam o serwer , radzę sobie z regulaminem, czasami pomagam adminom gdy na serwerze jest cheater np Noarowi.

Kilka słów od siebie: jestem dobrym facetem mam 17 lat i lubię grać na komputerze mam dziewczynę więc spędzam dużo czasu z moją dziewczyną , ale mam też czas na zabawę, jestem malarzem samochodowym i nadal się uczę, csgo bawię się około 9 lat oraz jestem z czech. 

Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: 

• Opiekun FFA 5vs5

Ja sie wypowiem pierwszy i w pewnym stopniu wytlumacze kto to jest itd. Zaczynajac od tego jest to osoba z czech na serwerze troche juz gra mysle ze pol roku bedzie tak jak napisal nie jest toksyczna czesto mi wysyla ze ktos jest odpalony na serwerze jak jest aktywny, pomagalem mu przy pisaniu tego podania bo ceiazko pewnie bylo by mu to zrobic po polsku, jezeli chodzi o angelski nie załwazylem u niego wiekszych problemów da sie z nim normalnie rozmawiac, zastanawiam sie nad jego blokada jezykowa jak wejdzie młody gracz i nie bedzie za bardzo rozumial angielskiego i wydawanych polecen w jego strone ale  mysle ze po jakims czasie bedzie rozumial pewne słowa i za nie mutował jezeli sie czesto powtarzaja ja sam bede chcial mu pomóc przy ogarnieciu tego. 

Jak dla mnie mozna dac mu szanse i patrzec jak sobie daje rade i czy sie do tego nadaje bo czasem ciezko cos zobaczyc na pierwszy rzut oka ale na dluzszy czas bedzie widac czy popelnia błedy i czy bedzie sie dalo je naprawic a jak nie bedzie dawal rady jako administrator to zawsze mu go mozna odebrac zeby znowu byl zwyklym graczem i mysle ze sobie poradzi w tej roli. 

Na temat składki nie wiem jak by mogl ja placic bo jest w innym kraju i cos moze sie komplikowac ale tego nie wiadomo jeszcze jak by to wygladalo w praktyce.

• Stały bywalec

Wyjątkowo przyjmę to podanie, aczkolwiek jeśli będą problemy związane z komunikacją na serwerze lub często popełniane błędy to niestety, ale będziemy musieli się pożegnać.

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

1421586488_podanieprzyjete.png.d33525cec4167285cc8a228534f1fb08.png.72774ce7716e5abe05c7fed4f8b88439.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...