Zasłużony Miki Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 1. Imię: Mikołaj 2. Nick: ✪ 𝑴𝒊𝒌𝒊 𝒁 𝑨𝒎𝒆𝒓𝒚𝒌𝒊 3. Wiek: 19 4. Kontakt Steam: https://steamcommunity.com/id/MikiZAmerykki/ 5. Doświadczenie: Doświadczenia nie posiadam ale myślę, że szybko załapie dany temat i sobie poradzę. Potrzebuje kilku godzin i myślę, że dam radę. 6. Dlaczego właśnie ty?: Posiadam sporo godzin w CS:GO i mam styczność z wszelkiego rodzaju czitami. Myślę, że dodatkowa pomoc się przyda obecnej ekipie. 7. Czy kiedykolwiek używałeś czitów (Tak/Nie)?: TAK 8. Czy kiedykolwiek dawałeś UB/BANA poprzez stronę Sourcebans (Tak/Nie)? NIE 9. Co twoim zdaniem powinien robić UBT: UBT powinien pobierać i oceniać demka. Osoba na tym stanowisku powinna być nieomylna i konsekwentna. Mate , Emila , Alexandra i 2 innych 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony C3N Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Wiem, że bardzo Ci zależy i wiem, że jest tak od dawna, jednak na ten moment nie poszukujemy nikogo do składu UBT. W chwili obecnej, patrząc na aktywność w dziale UB oraz liczebność forum pod względem użytkowników per doba, trójka w UBT jest jak najbardziej wystarczająca. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Miki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi