Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YoloGaming Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Imię: Piotr 2. Wiek: 17 3. Kontakt (Jeśli nie chcecie podawać tutaj, można to zrobić na PW u Wyższej Administracji): Steam, Facebook. 4. Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Yolo/51.75.34.126:27015/. 5. Aktywność i rozpoznawalność na naszych serwerach głosowych (TAK/NIE + UID/Nick#): Wydaje mi się, że jestem dosyć rozpoznawalny + si0Oa0zRncyYIORbbUkxBXY/gss= 6. Ile dziennie czasu możesz poświęcić na forum: Tyle ile będzie ode mnie wymagane (z 3 godziny dziennie na pewno) . 7. Za co według Ciebie odpowiada opiekun, co powinien robić, a czego nie: Moim zdaniem opiekun powinien odpowiadać za utrzymanie serwera, nie chodzi mi tu o monotonne granie i rządzenie się a o wybieranie odpowiednich osób, które utrzymają serwer w takim stanie jakim był a nawet lepszym. Głównym zadaniem opiekuna jest częste sprawdzanie swoich administratorów, "poboczne" monitorowanie serwera oraz utrzymywanie swojego działu na forum. 8. Skoro uważasz, że serwer potrzebuje opiekuna, wypisz co chciałbyś wprowadzić po otrzymaniu rangi: Chciałbym dopracować serwer do takiego stopnia aby nigdzie nie było żadnego błędu, na które gracze się skarżą. Takimi podstawowi błędami/rzeczami są : źle postawiona strefa bądź jej brak, administratorzy nadużywający swojej władzy, zbugowane mapy oraz modele i regulamin, któremu przydałoby się zmienić parę rzeczy. 9. Dlaczego akurat Ty, przekonaj nas do siebie: Mam dobry stosunek z większością graczy na serwerze, nigdy nie stwarzałem problemów, w miarę dobrze kontaktuje się z wyższą administracją oraz z obecnym opiekunem @ DARWIN 10. Staż na sieci: Około 2,5 roku. 11. Czy byłeś już kiedyś Opiekunem: Tak, byłem. 12. Miejsce na 5 reklam sieci: Reklama Reklama Reklama Reklama Reklama Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez YoloGaming DARK , QAOS , Alexandra i 18 innych 1 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec frequ Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Jacob 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi