Ukryty we mgle adixx Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Ukryty we mgle Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 1. Imię: Michał 2. Wiek: Można kłamać? 30. 3. Kontakt (Jeśli nie chcecie podawać tutaj, można to zrobić na PW u Wyższej Administracji): Steam, więcej mogę podać na PW. 4. Link do GameTrackera: GT 5. Aktywność i rozpoznawalność na naszych serwerach głosowych (TAK/NIE + UID/Nick#): Tak. sW1iOsAsp+oayWfqedIDCLREGHQ= 6. Ile dziennie czasu możesz poświęcić na forum: Godzina? Dwie? I tak dużo się na forum nie dzieję. 7. Za co według Ciebie odpowiada opiekun, co powinien robić, a czego nie: Wydaję mi się że opiekun 'świeci' przykładem dla adminów, przeprowadzać rekrutacje i być odpowiedzialny za serwer jak i swój dział. Słuchać co się mówi na temat serwera i wyciągać z tego słuszne uwagi. 8. Skoro uważasz, że serwer potrzebuje opiekuna, wypisz co chciałbyś wprowadzić po otrzymaniu rangi: Chciałbym wprowadzić kilka zmian, które bym omówił z władzą wyższa. Mam kilka pomysłów, których nie chciałbym tu wypisywać bez wcześniejszego przedyskutowania. Jak wiemy FFA1 z technicznej strony jest stabilnym serwerem, ale wydaje mi się ze potrzebuje 'lekkich' zmian by był jeszcze bardziej rozpoznawalny wśród serwerów FFA. 9. Dlaczego akurat Ty, przekonaj nas do siebie: Spędzam dużo czasu na serwerze więc pewna część społeczności mnie już poznała, mam raczej dobry kontakt ze wszystkimi. Z obecną administracją serwera się dogaduje. Jestem osobą bezstronna i sumienna. Chciałbym przyczynić się do rozwoju serwera. Wydaje mi się że w roli admina się sprawdzam, to również w roli opiekuna mi to wyjdzie. 10. Staż na sieci: Pierwszy raz zagrałem w 2017, na forum jakoś nie miałem potrzeby się rejestrować. Gram na sieci regularnie już od jakiegoś czasu. 11. Czy byłeś już kiedyś Opiekunem: Nie, ale jestem zdania że wszystkiego można się nauczyć. 12. Miejsce na 5 reklam sieci: 1 2 3 4 5 Nappy , Neekeri , Jacob i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Legenda Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Osobiście jestem jak najbardziej za przyjęciem ale, żeby nie było zastosuje się w końcu do regulaminu forum + nie no ten wiek to taki średni jak na opiekuna serwera, prędzej opiekunka do dzieci by Ci pasowała, ale niech Ci będzie, że na plus : O + Brak skarg etc. + Jesteś stosunkowo rozpoznawalny na forum B) Coś tam pisaliśmy i jesteś ogarniętą osobą. Według mnie jesteś GODNY zaszczytu bycia opiekunem ffa1 Poczekamy na wypowiedzi innych osób a decyzje podejmie nie kto inny jak nasz ulubiony @ Korzeny XDDDDDD adixx i Neekeri 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Korzeny Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Legenda Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl adixx , Dokirini i Neekeri 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi