Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [Opiekun FFA1] adix

adixx

Rekomendowane odpowiedzi

• Ukryty we mgle

1. Imię:  Michał

2. Wiek:  Można kłamać? 30.

3. Kontakt (Jeśli nie chcecie podawać tutaj, można to zrobić na PW u Wyższej Administracji):  Steam, więcej mogę podać na PW.

4. Link do GameTrackera: GT

5. Aktywność i rozpoznawalność na naszych serwerach głosowych (TAK/NIE + UID/Nick#):  Tak. sW1iOsAsp+oayWfqedIDCLREGHQ=

6. Ile dziennie czasu możesz poświęcić na forum: Godzina? Dwie? I tak dużo się na forum nie dzieję.

7. Za co według Ciebie odpowiada opiekun, co powinien robić, a czego nie: Wydaję mi się że opiekun 'świeci' przykładem dla adminów, przeprowadzać rekrutacje i być odpowiedzialny za serwer jak i swój dział. Słuchać co się mówi na temat serwera i wyciągać z tego słuszne uwagi.

8. Skoro uważasz, że serwer potrzebuje opiekuna, wypisz co chciałbyś wprowadzić po otrzymaniu rangi: Chciałbym wprowadzić kilka zmian, które bym omówił z władzą wyższa. Mam kilka pomysłów, których nie chciałbym tu wypisywać bez wcześniejszego przedyskutowania. Jak wiemy FFA1 z technicznej strony jest stabilnym serwerem, ale wydaje mi się ze potrzebuje 'lekkich' zmian by był jeszcze bardziej rozpoznawalny wśród serwerów FFA.

9. Dlaczego akurat Ty, przekonaj nas do siebie: Spędzam dużo czasu na serwerze więc pewna część społeczności mnie już poznała, mam raczej dobry kontakt ze wszystkimi. Z obecną administracją serwera się dogaduje. Jestem osobą bezstronna i sumienna. Chciałbym przyczynić się do rozwoju serwera. Wydaje mi się że w roli admina się sprawdzam, to również w roli opiekuna mi to wyjdzie.

10. Staż na sieci: Pierwszy raz zagrałem w 2017, na forum jakoś nie miałem potrzeby się rejestrować. Gram na sieci regularnie już od jakiegoś czasu.

11. Czy byłeś już kiedyś Opiekunem: Nie, ale jestem zdania że wszystkiego można się nauczyć.

12. Miejsce na 5 reklam sieci: 1 2 3 4 5

• Legenda

Osobiście jestem jak najbardziej za przyjęciem ale, żeby nie było zastosuje się w końcu do regulaminu forum KEKW

+ nie no ten wiek to taki średni jak na opiekuna serwera, prędzej opiekunka do dzieci by Ci pasowała, ale niech Ci będzie, że na plus : O

+ Brak skarg etc. 

+ Jesteś stosunkowo rozpoznawalny na forum B) 

Coś tam pisaliśmy i jesteś ogarniętą osobą. Według mnie jesteś GODNY zaszczytu bycia opiekunem ffa1

Poczekamy na wypowiedzi innych osób a decyzje podejmie nie kto inny jak nasz ulubiony @ Korzeny XDDDDDD PepeLaugh

• Legenda

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

1421586488_podanieprzyjete.png.d33525cec4167285cc8a228534f1fb08.png.72774ce7716e5abe05c7fed4f8b88439.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...