Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone][Redaktor] Nadia

Nadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Kobieta

Imię: Надежда

Staż na sieci serwerów: Półtora roku

Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Pisanie artykułów, ciekawostek, staranie się o zwiększenie zainteresowania tematami na forum, które nie mają bezpośredniego związku z Cs-em.

Za co chciałabyś odpowiadać?: Jak wyżej.

Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Redagowałam artykuły w języku angielskim, w liceum napisałam powieść fabularną. Na co dzień pracuję w grupie.

Kilka słów od siebie: Będę dbać o jakość publikowanych przeze mnie materiałów. Jestem skarbnicą najróżniejszych ciekawostek, ponieważ jestem ciekawska. Gdy zaintryguje mnie dany temat, staram się dowiedzieć o nim wszystkiego.
Uważam że, jestem w stanie wprowadzić nowe, ciekawe pomysły w dziale Naszej Społeczności. Potrafię rysować piękne kaczki w MS Paint. Ave Szatan.

Chciałabym skorzystać z tej okazji, aby zwrócić uwagę na palącą w oczy pomyłkę w opisie działu Redakcja.

"Dział poświęcony wywiadom, pytaniom oraz nowością z sieci!"

Dziękuję za uwagę!

• Zasłużony

To nie była zabawa, to było realne podanie. Jeżeli tak podchodzi się do sprawy osoby, która faktycznie chce wnieść coś na forum, to od dziś KAŻDE podanie będę prześwietlał pod kątem WSZYSTKICH wymagań. Dziękuję.

• Zasłużony

Faktycznie, podania są identyczne, pisane w podobnym języku o takim samym wybrzmieniu. Nawet nie ma co pisać podania o grafika. OP mógłby być profesjonalnym grafikiem ze zleceniami od wielkich firm, ale "jego podanie o multiadmina było niepoważne", więc szkoda czasu.

• Zasłużony

W porządku. Niech dział redakcji dalej gnije z nudnymi pytaniami dnia i wywiadami, w których język polski płacze. Równie dobrze można wrzucić wszystko do Offtopic, różnicy to nie zrobi. 

• Zasłużony

Podanie zostało odrzucone, a mój "kandydat" woli swój wysiłek przeznaczyć na coś pożyteczniejszego. Jak widać źle trafił, chcąc zaoferować pomoc na forum, które tego potrzebuje. Dyskusję uważam za zamkniętą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...