Ukryty we mgle adixx Opublikowano 29 Września 2021 Ukryty we mgle Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 1. Imię: Michał 2. Wiek: Jeszcze 30! 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Z telefonem budzę się, jem przy nim, chodzę do toalety i zasypiam a internet mam nieograniczony! Ciężko stwierdzić dokładnie ile w ciągu dnia wchodzę, ale wydaje mi się że 2h minimum jestem. 4. Co chciałbyś zmienić: Nie wydaje mi się że są potrzebne jakieś zmiany 'od zaraz', chętnie przyjrzałbym się Regulaminowi forum jak i serwerów by były zaktualizowane. Chciałbym wspomóc sieć i dalej ją rozwijać. 5. W czym chciałbyś pomóc: Właściwie to w tym o co zostanę poproszony, gdy zostanie mi coś przydzielone chciałbym się wykazać. 6. Dlaczego akurat ty: Tak to już działa że trzeba pisać o sobie jak najlepiej co jest problematyczne bo nie każdemu się to podoba. Jestem osobą sumienna, mającą chęci, miłą i mającą poczucie humoru, osobą której można zaufać - ale spokojnie, wad mam jeszcze więcej. Po dostaniu szansy jako Opiekun jestem przekonany że doskonale się sprawdzam, nie chciałbym stać w miejscu dlatego jest to najlepsza szansa na krok dalej. 7. Staż w sieci: W porównaniu z moimi 'rywalami' nie jestem tutaj tak długo, chociaż mam odczucie że dużo osób mnie już poznało. Powinny liczyć się chęci i to co ta osoba wniesie na sieć. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem/JuniorModeratorem: Kiedyś pełniłem taką funkcje, ale to było chyba 15 lat temu... Także to już się nie liczy. 9. Miejsce na 7 reklam sieci: 1 2 3 4 5 6 7 Nappy , Jacob , Emila i 6 innych 1 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi