Ukryty we mgle Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adixx Opublikowano 3 Października 2021 Ukryty we mgle Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) 1. Imię: Michał 2. Nick: adix 3. Wiek: 30 4. Kontakt Steam: https://steamcommunity.com/id/mradixx/ 5. Doświadczenie: W swojej karierze obejrzałem multum demek, jak i również w CS'ie spędziłem bardzo dużo swojego 'życia' dlatego pojęcie na ten temat mam. 6. Dlaczego właśnie ty?: Mam duże doświadczenie w grze, jak i również w rozpoznawaniu cheatów. Oczywiście nie jesteśmy nie omylni dlatego w UBT znajdują się w sumie 3 osoby, z którymi zawsze można przedyskutować swoją opinię. 7. Czy kiedykolwiek używałeś czitów (Tak/Nie)?: Tak 8. Czy kiedykolwiek dawałeś UB/BANA poprzez stronę Sourcebans (Tak/Nie)? Nie przez SB, kiedyś miałem dostęp do AMX bans, ale to były lata wstecz. 9. Co twoim zdaniem powinien robić UBT: Oczywiście sprawa jest prosta, mają na celu zweryfikowania czy osoba grała czysto czy tez nie. Również do zakresu obowiązku będą również dochodziły skargi w zakresie sporów o niesłuszny ban, na który mamy wpłynąć swoją obiektywną opinią. Edytowane 3 Października 2021 przez adixx Suk.Mike.Hok , nogal , Mate i 10 innych 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Kamcio39 Opublikowano 3 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) +Wiek +Latał odjebany +/-Doświadczenie +Wolne miejsce +Staż w CS'ie Moim zdaniem Adix poradzi w spełnianiu funkcji Ub teamu nie jest to jakoś bardzo wymagająca ranga, więc na luzie będzie dawał radę. Ma on też spory staż w cs'ie (Plays CS:GO since: 26.06.2014) więc demka, jak i cheaterzy nie będą problemem. Jestem na Tak. Edytowane 3 Października 2021 przez Kamcio39 adixx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Mate Opublikowano 3 Października 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Więc tak: +Wiek +Doświadczenie +Zdecydowane decyzje co znaczy że po prostu nie będzie miał dużych wątpliwości w demkach + Lata przegrane w cs'ie Adix pełniłby dobrą role jako UB TEAM, myślę że da sobie rade Na ogromne tak, powodzenia adixx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi