Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [UB Team] adixx

adixx

Rekomendowane odpowiedzi

• Ukryty we mgle
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1. Imię: Michał
2. Nick: adix
3. Wiek: 30
4. Kontakt Steamhttps://steamcommunity.com/id/mradixx/
5. Doświadczenie: W swojej karierze obejrzałem multum demek, jak i również w CS'ie spędziłem bardzo dużo swojego 'życia' dlatego pojęcie na ten temat mam.
6. Dlaczego właśnie ty?: Mam duże doświadczenie w grze, jak i również w rozpoznawaniu cheatów. Oczywiście nie jesteśmy nie omylni dlatego w UBT znajdują się w sumie 3 osoby, z którymi zawsze można przedyskutować swoją opinię.
7. Czy kiedykolwiek używałeś czitów (Tak/Nie)?: Tak
8. Czy kiedykolwiek dawałeś UB/BANA poprzez stronę Sourcebans (Tak/Nie)? Nie przez SB, kiedyś miałem dostęp do AMX bans, ale to były lata wstecz.
9. Co twoim zdaniem powinien robić UBT: Oczywiście sprawa jest prosta, mają na celu zweryfikowania czy osoba grała czysto czy tez nie. Również do zakresu obowiązku będą również dochodziły skargi w zakresie sporów o niesłuszny ban, na który mamy wpłynąć swoją obiektywną opinią.

Edytowane przez adixx

• Użytkownik

+Wiek

+Latał odjebany

+/-Doświadczenie

+Wolne miejsce

+Staż w CS'ie

Moim zdaniem Adix poradzi w spełnianiu funkcji Ub teamu nie jest to jakoś bardzo wymagająca ranga, więc na luzie będzie dawał radę. Ma on też spory staż w cs'ie (Plays CS:GO since: 26.06.2014) więc demka, jak i cheaterzy nie będą problemem.

Jestem na Tak.

Edytowane przez Kamcio39

• Stały bywalec

Więc tak:

+Wiek

+Doświadczenie

+Zdecydowane decyzje co znaczy że po prostu nie będzie miał dużych wątpliwości w demkach

+ Lata przegrane w cs'ie

Adix pełniłby dobrą role jako UB TEAM, myślę że da sobie rade

Na ogromne tak, powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...