Użytkownik Alexandra Opublikowano 16 Października 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Nick: Alexandra Wiek: 17 Staż na serwerze: 03 Maj Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Nie posiadam Znajomość TS3 [1/10]: 6/10 Ranga o którą się starasz [Helper/New Admin/Admin]: Helper Oświadczasz znajomość regulaminów: Tak Mutacja [ON/OFF]: Jestem kobietą Mikrofon (weryfikacja na TS3)?: Oczywiście Dlaczego właśnie Ty?: Myślę, że mogę się przydać ja, oraz moja aktywność na TS Kilka słów od siebie: Jestem Ola, aktualnie na sieci pełnie funkcję grafika, oraz admina ffa#1. Emila , vibe9kl , Majcia<3 i 3 innych 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik (pb) imoo Opublikowano 16 Października 2021 Użytkownik (pb) Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) jestem na nie, bo nie Edytowane 16 Października 2021 przez imoo The ZOUSE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec frequ Opublikowano 20 Października 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Przyjmujemy 4 osoby, więc każdy/a z Waszej czwórki przejdzie test, dwie osoby z najlepszym wynikiem zostają na rangach. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi