Użytkownik kubapekk Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Nick: black2115 Wiek: 15 w tym roku 16 SteamID: 76561199119331762 Link do GameTracker: https://GameTracker Homepage - kubapek123 Staż na serwerze: mniej więcej 6-5 godz nie umiałem sie znaleźć Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: nie Doświadczenie w byciu adminem: only awp Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): moge przez psc Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: nie w trakcie Dlaczego właśnie Ty?: moim zdaniem jestem rozsądną osobą która nie daje banów za nic Kilka słów od siebie: hejo jestem Kuba mam 15 lat (w maju 16) lubię grać w piłke oczywiście lubie też grać w csa a po za cs-em gram w gta. Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: -reklamowanie naszych sieci serwerów np. na stronach internetowych takich jak fb -rozwieszenie przynajmniej jednego banera w moim mieście lub też ulotek -fanpage na ig cs creative -koszulki - założyć team w csie Rimuru , yeees i tomori 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Maaagi Opublikowano 27 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Jestem zdecydownie na nie +wiek -godziny +/-komendy +znajomosc regulaminu -mutacja -konto pod podanie w reklamach nie chodzi o to tak samo z linkiem do game trackera jesli nie wiesz gdzie to znalezc napisz na dsc Magielo#2903 to pomoge Edytowane 27 Listopada 2021 przez Maaagi yeees 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec tomori Opublikowano 27 Listopada 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 jestem na nie - nie widziałem cie ani razu na serwerze - reklamy ( tu nie chodzi o to co mamy zrobic aby zareklamowac siec tylko, musisz umiescic reklame sieci na 5 forach innych sieci) - konto pod podanie ( minimum 7 dni przed złożeniem podania) - minimum 25 godzin przegranych na serwerze ( w twoim podaniu widnieje napis ze twój staż to 5-6 godzin) + wiek +/- znajomośc komend ale nawet jesli to prawda to zostaniesz z nich przepytany przez opiekuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Dragonek Opublikowano 27 Listopada 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Nigdy w życiu cie na serwerze nie widziałem Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 27 Listopada 2021 przez Dragonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi