Użytkownik Maaagi Opublikowano 3 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: Splashxzyy Wiek: 15 SteamID: STEAM_1:1:630334712 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Splashxzyy/51.75.34.68:27015/ Staż na serwerze: 170h Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak Doświadczenie w byciu adminem: dopiero zaczynam Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): jasne Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: ponieważ sądzę że byłbym dobrym adminem jestem ciągle na serwerze i sądzę że sprawdziłbym się w tej roli Kilka słów od siebie: Jestem Oskar mam 15 lat i interesuję się piłką nożną oraz grami komputerowymi Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: -cs-porobienipl - Serwery Counter Strike - Katujemy.eu - Serwery CS 1.6, CS:GO -Cs-porobieni.pl - Serwery - ArenaSkilla.pl -cs-porobienipl/ - Zareklamuj swoją sieć CS/CS:GO - CS Wrocław - sieć serwerów CS (cswroclaw.pl) -Cs-porobieni.pl - Zareklamuj swoją sieć - CS-Maliver.pl - Sieć serwerów Counter-Strike, Serwery CS 1.6 i CS:GO -cs-porobienipl - Zareklamuj swoją sieć - CsKomandosi.pl - Serwery z Tradycją! Edytowane 3 Grudnia 2021 przez Maaagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Noo Opublikowano 4 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Za mało napisałeś , rozpisz się bardziej . Na tą chwile nie brał bym go do administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Maaagi Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 11 godzin temu, Maaagi napisał: @ Noo AWP NOSCOPE+BHOPco mam jeszcze napisac lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Nappy Opublikowano 4 Grudnia 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Skoro jesteś aktywny to jestem na tak pod warunkiem że umiesz sie zachować na serwerze ale tego nie jestem w stanie zweryfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Dragonek Opublikowano 4 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Jedno złe zachowanie wylatujesz. Będę miał cie na oku// akcetuje z powodu godzin Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi