Stały bywalec tomori Opublikowano 5 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Nick: tomori Wiek: 14 SteamID: STEAM_1:0:553096530 Link do GameTracker: kliknij Staż na serwerze: niedługo będzie rok, w poprzedniej topce byłem top 1 (60 godzin) Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak z czego jeden 7 dniowy za ciągłe spamowanie, ale już się ogarnąłem Doświadczenie w byciu adminem: duże Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak ale zapłace jutro Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: Myśle, że z moim doświadczeniem napewno wam się przydam, ostatnio ogarnąłem swoje zachowanie i staram się być najmilszy jak tylko moge Kilka słów od siebie: Elko jestem Filip, 14 lat na karku ( chodze do 8 klasy) i moją pasją jest spacerowanie juz od ponad roku 🙂 Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: - 1 reklama - 2 reklama - 3 reklama - 4 reklama - 5 reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Maaagi Opublikowano 5 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 +/-wiek +doświadczenie +komendy +regulamin +mutacja jestem zdecydowanie na TAK przydasz mi sie do pomocy 🙂 tomori 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Dragonek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Daje ci @ tomori szanse poprawiłeś zachowanie ( nie zawal tego) myślę że jak się postarasz będziesz dobrym adminem 😄 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl tomori 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi