Ban na podania SKEPTA Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) 1. Imię: Sebastian 2. Wiek: 18 3. Kontakt (Jeśli nie chcecie podawać tutaj, można to zrobić na PW u Wyższej Administracji): Facebook, forum, steam 4. Link do GameTrackera: Klik 5. Aktywność i rozpoznawalność na naszych serwerach głosowych (TAK/NIE + UID/Nick#): TAK / i4V7c4WsASzxcUHQhgIJePPfZ5Y= 6. Ile dziennie czasu możesz poświęcić na forum: 4-5 7. Za co według Ciebie odpowiada opiekun, co powinien robić, a czego nie: Jako opiekun jest to duża odpowiedzialność przede wszystkim aby kontrolował ład i porządek na serwerze, a szczególnie nie powinien sie wywyzszac. 8. Skoro uważasz, że serwer potrzebuje opiekuna, wypisz co chciałbyś wprowadzić po otrzymaniu rangi: Po otrzymaniu rangi moze nie chciałbym zmienic nic ale jezeli by było to mozliwe to z checia bym pomogł KUKTASOWI. 9. Dlaczego akurat Ty, przekonaj nas do siebie: Jako admin staram się dopilnować obowiązków daje z ciebie wszystko. Jestem stanowczy i odpowiedzialny. Jeżeli jest jakiś problem staram się go pozbyć w gronie innych adminów bądź sam. Myślę ze poradziłbym sobie w tej posadzie jako opiekun. 10. Staż na sieci: Ponad 2 lata 11. Czy byłeś już kiedyś Opiekunem: Nie. 12. Miejsce na 5 reklam sieci: 1 2 3 4 5 Edytowane 30 Grudnia 2021 przez SKEPTA QAOS , GoKu8 , kuktas i 6 innych 2 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec WujoReaper Opublikowano 30 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) +wiek +gt +staż Jestem na tak spoko typ grałem na serverze i myślę że by się nadał Edytowane 30 Grudnia 2021 przez WujoReaper SKEPTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec fumefu Opublikowano 30 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 +wiek -aktywnosc +doświadczenie Znam go i myślę że nadawał by się na to stanowisko. Na Tak SKEPTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec kuktas Opublikowano 30 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 +wiek -aktywność +doświadczenie Znam go lepiej niż dobrze i uważam że przyda mi się ktoś tako jak on. Na tak SKEPTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Ksetrusik Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 +wiek +doswiadczenie +gt Jestem na Tak Znam go nie od dzis i nadaje sie na to stanowisko jako jedyny. SKEPTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Fit Opublikowano 30 Grudnia 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 +wiek +doświadczenie mógłbym dać tutaj wiele plusów jestem jak najbardziej na TAK SKEPTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik QAOS Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 +wiek -aktywność +doświadczenie Spoko typ. Myślę ,że można dać mu szanse. Jestem na TAK SKEPTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Prankster Opublikowano 30 Grudnia 2021 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) +wiek +doświadczenie Długo się znamy i myślę, że się nada na opiekuna. Jestem na TAK. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Prankster fumefu , Fit , SKEPTA i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Miki Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Zgłoś się do @ beken po uprawnienia i opłacenie składki. Wbij na TS3 i powiem ci jakie będziesz miał obowiązki jako opiekun. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Miki Z Ameryki C3N i SKEPTA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi