Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [Opiekun DR#1] SKEPTA

SKEPTA

Rekomendowane odpowiedzi

• Ban na podania

1. Imię:  Sebastian 
2. Wiek:  18
3. Kontakt (Jeśli nie chcecie podawać tutaj, można to zrobić na PW u Wyższej Administracji): Facebook, forum, steam
4. Link do GameTrackera: Klik
5. Aktywność i rozpoznawalność na naszych serwerach głosowych (TAK/NIE + UID/Nick#):  TAK / i4V7c4WsASzxcUHQhgIJePPfZ5Y=
6. Ile dziennie czasu możesz poświęcić na forum: 4-5
7. Za co według Ciebie odpowiada opiekun, co powinien robić, a czego nie: Jako opiekun jest to duża odpowiedzialność przede wszystkim aby kontrolował ład i porządek na serwerze, a szczególnie nie powinien sie wywyzszac.
8. Skoro uważasz, że serwer potrzebuje opiekuna, wypisz co chciałbyś wprowadzić po otrzymaniu rangi: Po otrzymaniu rangi moze nie chciałbym zmienic nic ale jezeli by było to mozliwe to z checia bym pomogł KUKTASOWI.
9. Dlaczego akurat Ty, przekonaj nas do siebie:  Jako admin staram się dopilnować obowiązków daje z ciebie wszystko. Jestem stanowczy i odpowiedzialny. Jeżeli jest jakiś problem staram się go pozbyć w gronie innych adminów bądź sam. Myślę ze poradziłbym sobie w tej posadzie jako opiekun.
10. Staż na sieci: Ponad 2 lata
11. Czy byłeś już kiedyś Opiekunem: Nie.
12. Miejsce na 5 reklam sieci: 1 2 3 4 5

Edytowane przez SKEPTA

• Stały bywalec

+wiek
+gt
+staż

Jestem na tak
spoko typ grałem na serverze i myślę że by się nadał

Edytowane przez WujoReaper

• Stały bywalec

+wiek

+doświadczenie

Długo się znamy i myślę, że się nada na opiekuna.

Jestem na TAK.

Edytowane przez Prankster

• Zasłużony

Zgłoś się do @ beken po uprawnienia i opłacenie składki. Wbij na TS3 i powiem ci jakie będziesz miał obowiązki jako opiekun. 

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

1421586488_podanieprzyjete.png.d33525cec4167285cc8a228534f1fb08.png.72774ce7716e5abe05c7fed4f8b88439.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez Miki Z Ameryki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...