Stały bywalec fuku Opublikowano 14 Stycznia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Nick: fuku Wiek: 16 Staż na serwerze: zależy od kiedy mówić, 2lata Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Byłem nie raz Znajomość TS3 [1/10]: 7-8 Ranga o którą się starasz [Helper/New Admin/Admin]: New Admin Oświadczasz znajomość regulaminów: Oświadczam Mutacja [ON/OFF]: ON Mikrofon (weryfikacja na TS3)?: Jest Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą komunikatywną. Również lubię dużo grać w cs i dużo przesiadywać na ts. Kilka słów od siebie: Jestem Sebastian mam 16 lat, wracam po prawie 2 letniej przerwie na sieć. Miałem admina na dr#1,2 + admin'a ts , za czasów killera którego serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec frequ Opublikowano 15 Stycznia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na ten moment nie jestem w stanie przyjąć Cię na admina, nie jesteś rozpoznawalny na teamspeaku, czy nawet na sieci, sam nie wiem kim do końca jesteś, a pod Twoim podaniem jest 0 odzewu ze strony użytkowników forum. Na spokojnie daj się poznać ludziom, udzielaj się na forum, a bez problemu w przyszłości będę skłonny Cię przyjąć. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi