Stały bywalec Kubunia Opublikowano 16 Stycznia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) ═══║Imię:║═══ Kuba ═══║Wiek:║═══ 15 ═══║Staż na sieci serwerów:║═══ 4 miesiące ═══║Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: ║═══ Aktualnie wyobrażam sobie dużo pracy jako Redaktor, jako iż nie ma żadnej osoby na tym stanowisku. ═══║Za co chciałbyś odpowiadać?:║═══ Chciałbym odpowiadać głównie za tworzenie Poradników, wywiadów, ciekawostek oraz Pytanie Dnia. Stanowisko redaktora będzie dla mnie czymś nowym ale mam nadzieję że sobie poradzę... ═══║Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?:║═══ Niestety nie, lecz na jednym z serwerów Fivem byłem osobą odpowiedzialną za Community więc raczej sobie poradzę. ═══║Kilka słów od siebie:║═══ Jestem osobą kreatywną oraz chętną do pracy która osiąga swój "ustalony" cel. Aktualnie nie widzę żadnego aktywnego redaktora więc może się przydam... Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Kubunia adixx i fuku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec fuku Opublikowano 16 Stycznia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Jestem na Tak +chęci +/- aktywność jest okej, opcjonalna +zwolnisz chwilę czasu naszym moderatorom, dlatego bo nie ma redaktorów Edytowane 16 Stycznia 2022 przez @fukusaburu x Kubunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 213never213 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Jestem na tak +staż +wiek +pomocny (widzi że nie ma nikogo na tym stanowisku i chce pomóc żeby moderatorzy i inna administracja tym nie musieli się zajmować) Kubunia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Miki Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Jako, że nie ma żadnego redaktora to postanowiłem ci dać szansę. Zgłoś się do @ beken w celu nadania rangi oraz permisji. Jak dostaniesz permisje to zapraszam na TS3 i wytłumaczę ci co i jak. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 18 Stycznia 2022 przez Miki Z Ameryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi