Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sajek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 1. Imię: Sebastian 2. Nick: Sajek 3. Wiek: 31 4. Kontakt Steam: https://steamcommunity.com/id/ekans3 5. Doświadczenie: prawie 10 lat gry w CS:GO to dość duże doświadczenie + sporo obejrzanych demek, nawet teraz bez rangi UBT staram się oglądać potencjalnych cheaterów po gierce. 6. Dlaczego właśnie ty?: Doświadczenie w grze jak również rozróżniam cheaty i to czy gracz na pewno gra uczciwie. Dodatkowo jestem na tej sieci prawie 3lata, jednym z najdłuższym stażem adminów. 7. Czy kiedykolwiek używałeś czitów (Tak/Nie)?: Tak 8. Czy kiedykolwiek dawałeś UB/BANA poprzez stronę Sourcebans (Tak/Nie)?: Niestety nie, ale szybko się uczę. 9. Co twoim zdaniem powinien robić UBT: Sprawa jest prosta, weryfikacja demek czy zbanowana osoba na 100% jest winna, ale także rozpatrywanie skarg. Pozdrawiam 213never213 , adixx , Ciułała i 10 innych 6 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Miki Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Jestem na tak, ponieważ spełniasz wszystkie wymagania aby pełnić tą funkcję. Bardzo dobrze ci idzie w roli admina i nie ma z tobą problemów. Osobiście widzę cię w tej roli i dałbym ci szasnę. Masz mój głos. +Wiek +Potrafisz odróżnić skill od czita +Aktywność na forum Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Miki Z Ameryki Czarek1 , sajek i fuku 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Ciułała Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 JESTEM NA TAK Bardzo dobrze ci idzie w roli admina wie myślę że i w tej roli sie spełnisz. + wiek + aktywność + potrafisz odróżnić cheaterów od skilla POZDRAWIAM CIUŁAŁKA sajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Dzikuuu Opublikowano 26 Stycznia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Jestem na tak ponieważ bardzo dobrze ci idzie rola admina +Staż +Wiek +Aktywność na serwerze +Masz Oko do odpaleńców +Aktywność na forum JESTEM NA TAK sajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukryty we mgle adixx Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ukryty we mgle Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 W roli admina bardzo dobrze się spisujesz, masz dobrego nosa do cheaterów. Również Twoje prywatne wiadomości na steamie do mnie że oglądałeś jakieś demko by sprawdzić potencjalnego gracza w dużej mierze zaważyły że jestem na TAK. Jestem za daniem Ci szansy byś mógł się wykazać. Teraz to dziwne +/- muszę napisać. + Doświadczenie w grze + Staż w grze, jak również i na sieci + Chęci, pomagałeś nawet nie będąc w ubt sajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec WujoReaper Opublikowano 27 Stycznia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 +staż +doświadczenie w gierce +wiek +aktywność na forum Jestem na tak W roli admina spisuje się elegancko i myślę, że by się nadawał. sajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci beken Opublikowano 5 Lutego 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Większość osób jest na tak, wiec nie widzę problemu żeby przyjąć Cię na okres próbny na 2 tygodnie, zgłoś się do mnie na Steam. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Ciułała , adixx i frequ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi