Stały bywalec MI3KO4AJ Opublikowano 13 Lutego 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Nick: MI3KO4AJ Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:184010643 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/MI3KO4AJ/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: 1.5 roku Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: tak Doświadczenie w byciu adminem: Były adminm Fragujemy Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): na luzie Oświadczasz znajomość Regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywny . Znam regulamin I zamierzam go egzekowować .Bardzo dobrze rozpoznaje cheaterów Kilka słów od siebie: Mikołaj lat 16 . Gracz og csa Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: - - - - - Edytowane 13 Lutego 2022 przez polskias3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Sieci beken Opublikowano 13 Lutego 2022 Właściciel Sieci Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Przyjęty na okres probny adixx i Neekeri 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukryty we mgle adixx Opublikowano 13 Lutego 2022 Ukryty we mgle Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Nie zapomnij uzupełnić reklam. Mam nadzieję że Twoje GT znacznie lepiej będzie wyglądać podczas 2 tygodniowego okresu próbnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi