Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Przyjęte] [Redaktor] Majcia

Majcia<3

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Imię: Majka

===========

==========

Staż na sieci serwerów: 2 lata 

==========

Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Już raz miałam tu rangę redaktora i myślę, że sobie poradzę tak dobrze jak wcześniej, a może i lepiej. Praca redaktora to nie byle jaki obowiązek. Trzeba współpracować z innymi redaktorami oraz być systematycznym.

==========

Za co chciałbyś odpowiadać?: W poprzednim podaniu napisałam, że najbardziej interesują mnie artykuły. Oczywiście nie zmieniło się to. Oprócz nich mogłabym  odpowiadać za miesięczniki  oraz Q&A. W dziale ,,inne" chciałabym też wprowadzić nową serię.

==========

Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?:  Jak wcześniej napisałam, byłam już redaktorem i wiem co i jak. Również odpowiadam za gazetkę szkolną mojej klasy.

==========

Kilka słów od siebie: Wcześniejsze moje odejście z redakcji było spowodowane tym, że nie wyrabiałam na nauce, grach i forum. Teraz poukładałam sobie swoje priorytety i wiem, że mogę poświęcić trochę czasu na nasze kochane forum. Bardzo mi zależy i myślę, że przyjmiecie mnie znów tak dobrze jak wcześniej. :classic_love:

Edytowane przez Majcia<3

• Weteran

+estetycznie napisane podanie
+staż
+doświadczenie

jestem na Tak❤️ ponieważ doskonale sobie radziłaś wcześniej na posadzie redaktora i sadze że ta rola jest dla ciebie stworzona.

Powodzenia majcia!!!:alienJam:

• Stały bywalec

Na tak 

+ staż 

+ chęci ( dobrze wiemy że @ Majcia<3jest aktywnym i godnym podziwu członkiem forum) 

+ estetyczne napisane podanie 

Podsumowanie : Majcia jest aktywna na forum, lubiana przez większość forum. Moim zdaniem dałbym jej szanse! Życzę Ci powodzonka kochana ❤

• Legenda

Witamy z powrotem 🙂

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang.

1421586488_podanieprzyjete.png.d33525cec4167285cc8a228534f1fb08.png.72774ce7716e5abe05c7fed4f8b88439.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...