Legenda Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Majcia<3 Opublikowano 14 Lutego 2022 Legenda Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Imię: Majka =========== Wiek: 13 ========== Staż na sieci serwerów: 2 lata ========== Jak wyobrażasz sobie pracę w redakcji?: Już raz miałam tu rangę redaktora i myślę, że sobie poradzę tak dobrze jak wcześniej, a może i lepiej. Praca redaktora to nie byle jaki obowiązek. Trzeba współpracować z innymi redaktorami oraz być systematycznym. ========== Za co chciałbyś odpowiadać?: W poprzednim podaniu napisałam, że najbardziej interesują mnie artykuły. Oczywiście nie zmieniło się to. Oprócz nich mogłabym odpowiadać za miesięczniki oraz Q&A. W dziale ,,inne" chciałabym też wprowadzić nową serię. ========== Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w redakcji lub pracach grupowych (np. gazetka szkolna)?: Jak wcześniej napisałam, byłam już redaktorem i wiem co i jak. Również odpowiadam za gazetkę szkolną mojej klasy. ========== Kilka słów od siebie: Wcześniejsze moje odejście z redakcji było spowodowane tym, że nie wyrabiałam na nauce, grach i forum. Teraz poukładałam sobie swoje priorytety i wiem, że mogę poświęcić trochę czasu na nasze kochane forum. Bardzo mi zależy i myślę, że przyjmiecie mnie znów tak dobrze jak wcześniej. Edytowane 14 Lutego 2022 przez Majcia<3 Ksetrus , nogal , stajl i 9 innych 9 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Kubunia Opublikowano 14 Lutego 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Jestem na TAK Była to już kiedyś redaktorem, czyli ma doświadczenie... Dodatkowa pomoc dla mnie i Kerio. Podanie napisane starannie i dobrze. Majcia<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Carolinæ Opublikowano 14 Lutego 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 +estetycznie napisane podanie +staż +doświadczenie jestem na Tak❤️ ponieważ doskonale sobie radziłaś wcześniej na posadzie redaktora i sadze że ta rola jest dla ciebie stworzona. Powodzenia majcia!!! Majcia<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec fuku Opublikowano 14 Lutego 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Na tak + staż + chęci ( dobrze wiemy że @ Majcia<3jest aktywnym i godnym podziwu członkiem forum) + estetyczne napisane podanie Podsumowanie : Majcia jest aktywna na forum, lubiana przez większość forum. Moim zdaniem dałbym jej szanse! Życzę Ci powodzonka kochana ❤ Majcia<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Jacob Opublikowano 14 Lutego 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Witamy z powrotem 🙂 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Majcia<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi