Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 14 Lutego 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Nick: ForPerfecT. Wiek: 22 SteamID: STEAM_1:1:86516026 Link do GameTracker: GT Staż na serwerze: Od 8 września 2019. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Zapewne tak ;DD Doświadczenie w byciu adminem: Posiadałem tą funkcję kilkukrotnie. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5. Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Owszem. Oświadczasz znajomość Regulaminów?: Oświadczam. Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam. Mutacja [TAK/NIE]: Tak. Dlaczego właśnie Ty?: Myślę, że większość osób mnie zna bądź kojarzy z serwera na którym pojawiam się od 2019 roku. Mam dość spore doświadczenie, co udowadniałem niejednokrotnie. Postanowiłem, że to w końcu ten czas by zacząć od początku. Jestem zdania, że każda dodatkowa para rąk do pomocy na serwerze zawsze się przyda. Kilka słów od siebie: Przez ten czas, w którym mnie nie było starałem uporządkować swoje życie i doprowadzić do momentu w jakim jestem, co pozwoliło mi na poukładanie wszystkiego tak aby móc pogodzić swoje obowiązki z cs`em czy siecią. Mam nadzieję, że to tylko dobry początek, a dziadek wie, że zawsze może na mnie liczyć. Miejsce na 5 AUTORSKICH reklam naszej sieci: - Reklama - Reklama - Reklama - Reklama - Reklama tomeczek , mymek =DDD i nogal 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Froxi Opublikowano 14 Lutego 2022 Fenix Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Masz okres próbny 2 tygodni,zobaczymy czy nie wyszedłeś z wprawy. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl C3N i adixx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi