Legenda Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Majcia<3 Opublikowano 15 Lutego 2022 Legenda Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 1. Nick: Majcia<3 2. Imię: Majka 3. Wiek: 13 4. Czy byłeś juz grafikiem?: Jeszcze nie. 5. Jakiego programu graficznego używasz?: Canva, GIMP oraz MediBang. 6. Coś od siebie: Od jakiegoś czasu powróciłam do grafiki i stworzyłam kilka sygnatur dla użytkowników naszego forum. Będzie to moje pierwsze spotkanie z rangą grafika. Myślę, że sobie poradzę i wykażę się kreatywnością. ^^ 7. Przykładowe twoje prace: https://imgur.com/a/egqkHuQ 8. Od jakiego czasu zajmujesz się grafiką?: Od 1 roku. 9. Czas, który możesz poświęcić użytkownikom na projekty graficzne. Podaj konkretną ilość czasu, którą będziesz mógł poświęcić: 2 godzinki dziennie. Kubunia , Neekeri , adixx i 9 innych 5 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Jacob Opublikowano 16 Lutego 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Witamy na pokładzie. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Majcia<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi