Administrator VerSUS Opublikowano 26 Lutego 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nick: VerSUS Wiek: 17 Staż na serwerze: 3 lata Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Spore Znajomość TS3 [1/10]: Tak 7-8 Ranga o którą się starasz [Helper/New Admin/Admin]: Admin Oświadczasz znajomość regulaminów: Tak Mutacja [ON/OFF]: ON Mikrofon (weryfikacja na TS3)?: Jest Dlaczego właśnie Ty?: Nie ma administracji tsa, przydałby się admin a jako że jestem aktywnym użytkownikiem tsa i spędzam sporo czasu na tsie i dużo pomagałem w odbudowie nowego Tsa Kilka słów od siebie: Witam, jestem Damian miło mi ogólnie pozdrawiam szczerbatka złomka i archiwum 1 🙂 Majcia<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec fuku Opublikowano 26 Lutego 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) Jestem na wielkie tak! Od razu na opiekuna tsa 😄 +staż +aktywny na kanałach +doświadczenie +wiek Podsumowanie: Kulturalna, miła osoba. Pomógł w dużej ilości przy odnowieniu tsa. Przydał by się jakiś admin, jak nowa rekrutacja i zero adminów. Edytowane 26 Lutego 2022 przez @fukusaburu x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Froxi Opublikowano 27 Lutego 2022 Fenix Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Z racji że bardzo nam pomogłeś w postawieniu nowego teamspeaka i wiem że nadajesz się na Administratora,przyjmuje twoje podanie. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi