Użytkownik CRM Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Nazwa serwera: SURF RPG MOD Twój nick z gry: [CRM] Nick oskarżonego: Boom SteamID oskarżonego: nie mam steamid mam jego profil :https://steamcommunity.com/id/Blok321412/ Data i godzina zdarzenia: 2022-03-04 20:40 - 2022-03-04 21:12 Opis całej sytuacji: runda 3:3/ 2:30< - wspomaganie strzelania (w 1/4 spowolnieniu widać jak wszystkie kule lecą idealnie w jedno miejsce czyli w głowe) runda 3:3 1:57 aimlock (pod przycisk) a później próbuje przeciągnąć full auto ale nie trafia drugim pociskiem w żadną częśc ciała przez co nie załącza się wspomaganie strzelania i widać jak wszystkie kule leca w inne miejsce) runda runda 3:7 2:05 aimlock, a później wspomaganie strzelania (w 1/4 spowolnieniu, widać jak celownik jest po prawej stronie zupełnie oddalony od celu a kule lecą w strone celu) runda 4:8 2:15 ewidentnie widać jak aim lock przeskakuje na głowe przez ściane a póżniej przeciaga jakies koślawe full auto i aż jak trafia pierwszym pociskiem w ciało kolejny lecą ze wspomagania strzelania automatycznie w heda( kilka pocisków w jeden punkt) runda 4:8 1:50 nie wiedziałem że jak będe full auto przeciągać do prawej i do lewej strony to wszystko bedzie leciec w cialo a nawet i heda Nie mam zamiaru oglądać daleszczej części demka, zostawiam to administracji jednakże podane wyżej dowody wskazują według mnie na używanie przez boom'a aimlocka i być może wspomaganie strzelania. Dodam, że nie zależy mi na tym aby dostał bana bo pewnie i tak się tak nie stanie ale na tym aby małoletni oszust był nazywany po imieniu, jeszcze jakbyś boom'ic grał sobie po cichu jak każdy kret twojego pokroju, to musiałeś kłapać tą jadaczką dając do zrozumienia jakim nie jesteś kozazkiem. Rozumiem, że jest to jakiegoś rodzaju kompleks który sprawia u ciebie, że nie możesz pogodzić się z świadomością tego jak słabo grasz a grając odpalony łechtasz sobie ego, ponadto wmawiając sobie, że naprawdę jesteś dobry w co szczerzę jak myśle przez jakieś przechyły dwubiegunowe wierzysz w to, i to mnie właśnie najbardziej smuci przez co jak napisałem na początku nie wnoszę o banowanie go. 0,00 siemanko Dowody:http://661868.node44.pukawka.pl/dem-surf_ski_2_infir-1646422859-1646424771.zip Edytowane 4 Marca 2022 przez CRM Nappy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator nogal Opublikowano 6 Marca 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Żadnych wspomagaczy nie widzę u tego pana. Skarga została odrzucona. Przykładowe powody odrzucenia skargi: - Osoba/y oskarżona/e nie złamała/y regulaminu. - Nie zastosowałeś/aś się do wzoru, - Nie było wystarczających dowódów na winę osoby lub osób oskarżonych. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja sprawdzi skargę jeszcze raz. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 6 Marca 2022 przez nogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi