Stały bywalec ZywOo Opublikowano 6 Marca 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Nick: Białasek Wiek: 19 Staż na serwerze: 4r Ogólne doświadczenie w byciu adminem: Jest Znajomość TS3 [1/10]: 6,7 Ranga o którą się starasz [Helper/New Admin/Admin]: SA Oświadczasz znajomość regulaminów: Tak Mutacja [ON/OFF]: ON Mikrofon (weryfikacja na TS3)?: Yes Dlaczego właśnie Ty?: Braki w administracji Kilka słów od siebie: Jestem Gracjan były piłkarz ekstraklasy. Dokirini i Mate 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 6 Marca 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 minutę temu, ZywOo napisał: Kilka słów od siebie: Jestem Gracjan były piłkarz ekstraklasy. Przekonał mnie tym zwodem w 2014 roku 2 minuty temu, ZywOo napisał: Znajomość TS3 [1/10]: 6,7 sam go uczyłem B) 2 minuty temu, ZywOo napisał: Staż na serwerze: 4r no długo co by nie mówić bo 4*r to 4*10001(binarne r) to długi czas oczekiwania na range Generalnie rzecz biorąc jestem na giga tak! ZywOo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Jacob Opublikowano 7 Marca 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Administrator lub @ Junior Admin w celu nadania rang. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi