Admin AWP NS+BH xNekus AWP NS+BH Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Imię Kamil Wiek 16 Profil Steam STEAM Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team? Niestety nie miałem takiej okazji, lecz bardzo często oglądam demka z oficjalnych gierek rankingowych (overwatche). Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów? Doświadczonym cheaterem nie jestem, lecz kiedyś się używało cheatów. Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans? Nie, nigdy nie posługiwałem się SB, lecz myślę, że gdy wyższa administracja pokaże co i jak, to szybko się nauczę. Jakie obowiązki powinien wypełniać członek UB Team? Członek UB Teamu powinien reagować na każdą skargę/zgłoszenie, sprawiedliwe rozpatrywanie ich a także oglądanie demek. Dlaczego wlaśnie Ty? Siedzę w community Counter Strika od wielu lat i wiem jak wygląda czysty gracz a jak cheater. Jestem codziennie dostępny na forum i będę mógł szybko zareagować na zgłoszenie. Kubunia i Pleby 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony łajcioor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 +wiek +cheater +dostępność na forum Jestem na tak, Nekus jest kulturalny, sprawiedliwy, potrafi rozróżnić cheaterów od doświadczonych graczy i można na nim polegać. xNekus AWP NS+BH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Pleby Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) +wiek +aktywność Jestem na tak, Nekus jest sprawiedliwy oraz kulturalny, gdy go potrzebuję to zawsze odpisuje. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Pleby xNekus AWP NS+BH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Zjarany_Papa_Smerf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Jestem na tak + Wymagania każde jest spełnione + Dobra reputacje sporo też o tobie dobrego słyszałem na serwerze xNekus AWP NS+BH i Rimuru 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator nogal Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi